Bekister (m/v)
Konvert Interim Geel
Laakdal, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in de regio Geel zijn wij op zoek naar een ervaren bekister.Je wekt mee aan de productie van betonnen prefabelementen bestemd voor de water- en wegenbouw.

Je bent verantwoordelijk voor het stellen van de vorm / mal.Je kerntaken zullen zijn : - Het doornemen van de technische plannen en werktekeningen en vervolgende de correcte bekistingspanelen en uitsparingen selecteren.

 • Het monteren van bekistingspanelen.- Het verwerken van de uitzettingsvoegen, dichtingen en andere uitsparingen in de bekisting.
 • Het installeren van de wapeningskooi en storten van beton.Heb jij technisch en ruimtelijk inzicht en kan je nauwkeurig werken?
 • Werk je graag samen en ben je iemand die initiatief neemt? Heb je ook voor kwaliteit en verantwoordelijkheidszin?Dan ben jij onze geschikte kandidaat.

  Indien deze vacature jou aanspreekt, aarzel dan niet om ons te contacteren.Mail je CV naar geel.interim konvert.be of bel ons op het nummer 014 / 56 00 44

  Aanbod

  Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones. Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten.

  De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling. De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren.

  De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...). Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, .

 • Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren. Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren.
 • Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...) Je werkt in twee ploegen, 39 uur per week.

  Aantrekkelijke verloning.Familiaal bedrijf.

  Vereiste kwalificaties

  Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken.Een eerste ervaring als bekister is een pluspunt maar geen vereiste.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier