Product Manager, Antwerpen
Experis
Antwerpen, BE
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Product Manager Chemie, Antwerpen Linkeroever, product management Experis Life Sciences is op zoek naar een Product Manager voor een internationaal bedrijf binnen de chemie.

Onze klant, gelegen in de regio Antwerpen Linkeroever is een sterk groeiende internationale speler met een hightech equipment en een dynamische, down-to-earth omgeving.

Jobomschrijving Als Product Manager neemt u een belangrijke rol op inzake levenscycli en prijszettingsprocessen van de productlijnen en fungeert als aanspreekpunt tussen sales en operations.

Met behulp van een divers takenpakket, wordt u hierin bijgestaan : Managen van de volledige levenscyclus en pricing proces van de toegewezen productlijn.

Afstemmen van de verwachtingen van de klant met de strategische doelen van de organisatie. Samenwerken met de Sales en Operationele afdelingen waarbij u fungeert als kritisch aanspreekpunt.

Analyseren van marktverwachtingen voor nieuwe en bestaande producten die u vervolgens vertaalt in concrete productspecif... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier