Samensteller atelier
Accent
Roeselare, BE
6 dagen geleden

Een VCA -gecertificeerde leverancier inmetaalconstructies onderhoudswerken ter plaatse en het buigen enplooien van buizen enprofielen.

Functiebeschrijving

Jetaken bestaan onder meer uit voorbereidende werkzaamheden zoals : Het construeren bewerken en samenstellen volgens tekening van demetaalconstructies het aflassen van de samengestelde constructies.

Bijkomende werkzaamheden zijn boren zagen knippen slijpenenz.

Functie-eisen

Jebeschikt over voldoende technische inzicht en voldoendemateriaalkennis. Je hebt een aantoonbare ervaring in de productie / of montage van staalconstructies.

Je hebt een aanpakkersmentaliteiten werkt nauwkeurig. Je draagt een zekerverantwoordelijkheidsgevoel over jewerk.

Arbeidsvoorwaarden

BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier