Quality Engineer
Experis
Herentals, Antwerpen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Vast Contract - Regio Herentals

chemie #quality #engineering

Beschik je over een master in chemical engineering? Heb je een eerste engineering werkervaring in de chemische sector? Heb je problemsolving mindset en werk je kwaliteitsgericht?

Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving.

Onze partner is op zoek naar een Quality Engineer om hun engineering team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Herentals is internationaal actief binnen de chemische sector en staan bekend omwille van hun klantgerichtheid en kwalitatieve producten.

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het waarborgen van een efficiënte en veilige productie aan de hoogste kwaliteit .

Met behulp van een divers takenpakket, word je hierin bijgestaan :

 • De efficiëntie, veiligheid en kwaliteit in de productie optimaliseren rekening houdende met kosten-baten, ISO-normen en IATF standaarden
 • Meewerken aan continuous improvement in veiligheids- , kwaliteits- en milieudomeinen
 • Ondersteuning bieden aan process engineering bij de opschaling van productie om de meest effectieve methodes te hanteren
 • Uitvoeren van klachtenbehandeling , root-cause analyse s en correctieve acties
 • Risico beoordelen en incidenten beperken door procedures te wijzigen volgens de wettelijke vereisten.
 • Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Engineer over een master in chemical engineering aangevuld met een eerste relevante werkervaring .

  Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels . Verder ben je organisatorisch en planmatig met een problemsolving mindset.

  Tot slot ben je ook een autonome , flexibele en nieuwsgierige persoon die graag initiatief neemt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier