Maintenance supervisor
Pfizer
Puurs, BE
1 dag geleden
source : DirectEmployers Association

Over Pfizer Puurs Pfizer Puurs produceert en verpakt dagelijks meer dan 1 miljoen en jaarlijks meer dan 370 miljoen inspuitbare vaccins en geneesmiddelen.

De hoogtechnologische site in Puurs is daarmee de grootste Pfizer-productiesite in Europa en de 2e grootste productiesite van Pfizer wereldwijd.

Het bedrijf behoort tot de wereldtop in aseptische productie en verpakking, en wil een verschil blijven maken in het leven van patiënten wereldwijd.

Daarnaast is Pfizer Puurs een toonaangevende producent van injecteerbare vaccins en anticonceptiva, waaronder een vaccin ter voorkoming van pneumokokkeninfecties bij kinderen en een injecteerbaar anticonceptiemiddel voor vrouwen in ontwikkelingslanden.

In samenwerking met organisaties zoals Gavi, de Bill & Melinda Gates Foundation en de Children's Investment Fund Foundation produceert Pfizer jaarlijks miljoenen dosissen medicijnen en vaccins in Puurs.

1 / 3 van het totale volume van Pfizer Puurs is bestemd voor verzending naar ontwikkelingslanden. Op de site van Puurs werken 2700 medewerkers die Pfizer-geneesmiddelen en -vaccins produceren en verpakken voor patiënten in meer dan 170 landen.

In onze productieafdelingen worden grondstoffen omgevormd tot afgevulde medicijnen. Het product doorloopt hierbij verschillende productiestappen (wegen, formulatie, preparatie, vriesdrogen, vullen, cappen, inspectie, opslag en transport).

Bij alle stappen streeft productie naar de hoogste graad van operationele uitmuntendheid. Verder in het productieproces zal het medicijn nog van een label voorzien en verpakt worden om vervolgens via de distributieketen tot bij onze patiënt te geraken.

De functie van Maintenance Supervisor situeert zich binnen de support afdeling FCC (Flexible Cartridge Center). FCC is een productieafdeling voor het aseptisch afvullen, vriesdrogen en inspecteren van tweekamer-cartridges.

FCC staat binnen Pfizer Puurs gekend als een hoogtechnologische afdeling. FCC Support staat in voor het onderhoud, het minimaliseren van het aantal technische storingen, het doorvoeren van continue verbeteringen en het uitvoeren van optimalisatieprojecten.

Als Maintenance supervisor ben je verantwoordelijk voor het machinepark binnen jouw afdeling" We geloven sterk in team werk! Daarom zijn onderstaande taken wel typisch voor een maintenance supervisor, maat staat het uiteindelijke resultaat van het team boven alles.

Takenpakket + Je staat in voor de optimale werking van het machinepark + Preventief onderhoud plannen en uitvoeren met uw team van techniekers + Aanspreekpunt voor projecten binnen en buiten je eigen afdeling + Verbeteringen van het equipement voorstellen, plannen en opvolgen (intern en met externe leveranciers) + Kennissysteem opbouwen : je zorgt voor het documenteren van kennis mbt het equipment Functieprofiel Must + Je genoot een technische opleiding als Industrieel Ingenieur of Bachelor of gelijk door ervaring + Perfecte beheersing van het Nederlands + Je bent communicatief en sociaal vaardig + Je bent een echte teamplayer Nice to have + Ervaring met het aseptisch equipment is een voordeel + Ervaring in een GMP omgeving Aanbod + Contract van onbepaalde duur met tal van extralegale voordelen + Een cultuur van ondernemerschap en innovatie + Grootste productie- en verpakkingssite van Europa binnen het Pfizer netwerk + Hoog investeringsritme + Hoogtechnologische omgeving + Doorgroeimogelijkheden #LI-PFE Pfizer is an equal opportunity employer and complies with all applicable equal employment opportunity legislation in each jurisdiction in which it operates. Manufacturing

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier