Technical Software Engineer
HeadCount
Lokeren, E Flanders, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Gepassioneerd door software / hardware en leergierig op dit vlak? Dan kan je bij BREEX aan de slag als Technical Software Engineer.

BREEX Europe NV, uw totaalpartner in IT en communicatie. We leven steeds digitaler en willen op zoveel mogelijk online kanalen actief zijn, maar dat vraagt veel tijd.

BREEX zorgt ervoor dat een ondernemer zich kan focussen op zijn core business. Met ons administratie- en facturatieprogramma, MyBreex, kunnen alle documenten gedigitaliseerd worden, zodat manuele administratieve taken tot het minimum beperkt worden.

Daarnaast leveren wij ook betrouwbare websites en multifunctionele printers aan. Als Belgische onderneming met meer dan 50 medewerkers evalueren wij de markt voortdurend en focussen we op nieuwe digitale oplossingen voor de toekomst.

Functie Als Technical Software Engineer maak je deel uit van het Operations departement en rapporteer je rechtstreeks aan de Technical Software Manager.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en oplossen van binnenkomende tickets en klantentevredenheid in samenwerking met jouw team en streeft hierbij naar 100% perfectie.

Werkt nauw samen met lijnmanager. Denkt na over hoe problemen kunnen opgelost worden of geeft ze door met de nodige instructies.

Doorgeven van problemen of instructies hoe dit kan opgelost geraken. Verzorgt de opvolging van tickets nauwkeurig op zodat klanten altijd spoedig feedback krijgen.

Implementeert nieuwe producten en diensten. Streeft naar een maximale input van eigen kennis en ervaring om zo via analyse en onderzoek professionele service te verbeteren.

Geeft opleiding aan klanten. Doet de levering en installatie van hardware en software. Houdt nauwkeurig administratie up-to-date voor een vlotte samenwerking met andere secties binnen het Operations departement.

Profiel Gepassioneerd door software / hardware en leergierig op dit vlak. Ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt.

Goede beheersing Nederlands in woord en geschrift. Kennis van MS Office. Teamplayer intra - en interdepartementaal Zelfstandig en problem solver.

Inzicht, correctheid, nauwkeurig, punctueel. Klantgericht en communicatief. Aanbod Je komt terecht in een scale-up van meer dan 50 ambitieuze collega's die vol enthousiasme niet alleen ons bestaand facturatieplatform & printerleasing, maar ook nieuwe producten en diensten in de markt zetten.

Sinds 2020 vind je ons gloednieuwe hoofdkantoor in Lokeren, maar we hebben ook kantoren in Waregem, Kontich en Lummen. We bieden je een verantwoordelijke, uitdagende en leerrijke job binnen een leuk, dynamisch en jong team met een correcte verloning die steeds netjes en op tijd betaald wordt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier