.Net ontwikkelaar transport & douane klein team in Brugge
Austin Bright
Zeebrugge, W Flanders, BE
1 dag geleden
source : Monster

Heb je een verleden in de logistieke sector of spreekt zo'n omgeving je sterk aan? Dit bedrijf heeft dankzij een fusie enkele jaren terug de koppositie weten te bemachtigen en wilt hun IT-team versterken! Door de evolutie van de markt blijft men hier ook sterk inzetten om interne applicaties zo feilloos en optimaal te laten lopen.

Heb je weinig ervaring, maar heel veel motivatie? Waag de sprong en contacteer ons! Jouw verantwoordelijkheden : .Net ontwikkelaar Een developer binnen deze onderneming is samen met zijn team verantwoordelijk voor de hele levenscyclus van de applicaties.

Dit houdt in dat je afwisselend zal werken aan de ontwikkeling, testing, onderhoud en opvolging van deze. Jouw profiel : .

Net ontwikkelaar Ze zijn gelegen aan de haven van Zeebrugge en hier zou je je als een vis in het water moeten voelen. Je hebt kennis en minimum één jaar ervaring in .

Net ontwikkeling of EDI. Dit koppel je aan een bachelor / graduaat in toegepaste informatica. Als persoon heb je de gave om de noden van de business om te zetten in een vlot werkende software.

Als echte teamspeler denk je ook graag mee met jouw team hoe jullie de applicaties kunnen verbeteren. Eerdere ervaring in ERP-pakketen configuratie is een groot pluspunt! .

Net ontwikkelaar - locatie : Zeebrugge Ons aanbod : .Net ontwikkelaar Een aantrekkelijke verloning dat verder wordt aangevuldt met een groepsverzekering, hospitalisatie, maaltijdcheques, gsm-abonnement en laptop.

De nodige doorgroeimogelijkheden op vlak van functie en technologie. Je komt terecht in een steeds groeiende sector, waardoor kansen voor het grijpen liggen.

Werken voor de marktleider in de sector in een filevrije locatie! Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV via apply austinbright.

com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur. Keywords : .

NET / C# / SQL / SQL / ASP.NET

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier