Assistent ploegchef inpakmachine - 2 ploegen (m/v)
Konvert Interim Deinze
Nazareth, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in Nazareth zijn we op zoek naar een hulpploegchef productie in twee ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen.

Dit houdt de volgende taken in : - Opstarten van de lijn - Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen - Ombouw van de lijn bij wissel van producten - Reinigen van machines tijdens ombouw - Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck - Afvoer afvalstroom met de heftruck - Kwaliteit controleren INTERESSE?

MAIL SNEL JOUW CV NAAR DEINZE KONVERT.BE !

Aanbod

De bevoorrading van de werkplaatsen of productielijnen met materiaal en goederen opvolgen en controleren. De naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren.

De programmatie van machines of materieel uitvoeren of controleren en de parameters controleren (debiet, druk, tijd, ...

Gegevens over activiteiten en productiestoringen analyseren en bijsturingen voorstellen. Kenmerken van de bestelling identificeren en de productiefases plannen.

Machines en geschikt gereedschap selecterenDe activiteiten verdelen tussen de ateliers, de ploegen, Het personeel verdelen over de werkposten.

Personeel opleiden in procedures, technieken, werkmethodes, gebruik van materieel en toepassing van de voorschriften. Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, .

 • Zeer goede verloning - Uitdagende en gevarieerde job - Toffe werksfeer, aangename collega's - Ruime portie autonomie - Modern machinepark en kantoren - Persoonlijke opleidings- en ontwikkelingskansen
 • Vereiste kwalificaties

 • Bij voorkeur hebt u een A2-opleiding genoten in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring - Sterke interesse voor techniek - Eerste ervaring met geautomatiseerde productielijnen is meegenomen - Bereid te werken in twee ploegen
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier