Supply Chain Administration Teamleader
Imes Dexis
Antwerpen, België
6 dagen geleden

Onze missie is om de continuïteit van industriële en bouw gerelateerde bedrijven te verzekeren. Wij bundelen onze krachten en kernactiviteiten onder vijf sterke merken : Central Auto Dexis - Duvivier Dexis - Eltec Dexis - Imes Dexis - Van den Broeck Dexis Dankzij deze 5 merken en hun expertise, connecteert Dexis Belgium MRO-oplossingen en -producten, onderhoudsdiensten, pneumatische diensten, veiligheidsoplossingen en technische expertise binnen één portfolio.

Ons doel is om industriële bedrijven te helpen om kostenefficiënt en veilig te werken met een maximale machinebeschikbaarheid.

Als evoluerend marktleider leveren onze bedrijven toegevoegde waarde aan hun klanten vanuit een groeiend aantal vestigingen in België.

Onze Dexis familie bestaat uit zo’n 400 medewerkers over 10 vestigingen in België.

Wij hebben dan ook een mooie opportuniteit voor

een Assistant Tenders & Contracts . Een administratieve uitblinker met een passie voor data en een hart voor techniek!

Wie helemaal in dit plaatje past

We zoeken naar een nieuwe collega met een talent voor administratie en data verwerking! Uit tenders komen grote contracten voort waarin tal aan afspraken staan opgesteld en beschreven.

Onze Assistant Tenders & Contracts draagt de verantwoordelijkheid om deze afspraken correct te implementeren in de Dexis systemen.

De implementatie van de correcte data is cruciaal voor een goed verloop van de operationele processen. Jouw werk ligt aan de basis van onze geoliede machine en heeft als resultaat een tevreden klant!

Wat ga jij allemaal doen?

 • Je activeert nieuwe contracten in ons AS400 systeem volgens de afspraken in het commerciële dossier.
 • Je zorgt voor all time up2date klanteninfo in onze systemen.
 • Je ondersteunt onze sales collega’s bij de opmaak van tenders met de nodige officiële documenten en templates.
 • Je volgt nauwgezet de status op van vernieuwde contracten en neemt actie waar nodig. Communicatie met de betrokken collega’s is in deze van cruciaal belang!
 • Je volgt op en rapporteert inzake gereserveerde voorraden.
 • Op maandelijkse basis onderhoud je de status van alle contracten voor alle entiteiten van Dexis Belgium.
 • Onze tenders en contracts cel werkt in de praktijk vanuit De Pinte maar staan nationaal ten dienste van onze organisatie.
 • Jouw curriculum vitae

  vertelt ons hoe jouw ervaring kan bijdragen aan onze verwachtingen en toont welke resultaten je al hebt neergezet. Maar, in deze job bij Dexis kan je alleen maar excelleren als je...

 • Over straffe admin skills beschikt. Je bent nauwkeurig, hebt oog voor detail en werkt georganiseerd.
 • Je werkt vlot met Excel en hebt al ervaring met AS400 of andere soortgelijke ERP systemen.
 • Je hebt zin in een administratieve functie in een technische setting. Het is een plus wanneer je affiniteit hebt met onze corebusiness!
 • Een positivo bent, wij werken graag samen met enthousiaste en gemotiveerde collega’s!
 • Vanzelfsprekend is ervaring in een soortgelijke functie een meerwaarde.
 • Wat hebben we voor jou in petto

  een inspirerend kader dat verantwoordelijkheid en ruimte geeft om mooie resultaten neer te zetten. Hulp van collega’s die net als jij gedreven zijn om het beste van zichzelf te geven.

  Zo doen we wat we vandaag, morgen weer dat ietsje beter op deze manier stellen we bedrijven in staat de continuïteit van hun productie en processen te verzekeren! Je komt terecht in een sterke stabiele groep, dé marktleider in MRO, met heel wat ambitie.

  In onze organisatie dragen we onze waarden eenheid, durf en transparantie uit, elke dag opnieuw, met vallen en opstaan. Je leidinggevende ondersteunt je in het realiseren van je targets én in je persoonlijke ontwikkeling.

  Leren doe je bij ons totdat je 5 vingers even lang zijn. Je komt terecht in onze vestiging in De Pinte en hebt na je opleidingsperiode ook de mogelijkheid tot thuiswerk! Naast de warme cultuur die ons zo eigen is, krijg je van ons een aantrekkelijk salarispakket afgestemd op je ervaring.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier