OPERATOR 3 ploegen
Manpower
Puurs Sint-Amands, Antwerpen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Als OPERATOR sta je in voor een vlot verloop van het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de productiemachines en stuurt bij waar nodig.

Ook kwaliteitscontrole behoort tot jouw takenpakket. Als laatste draag je steeds zorg voor een nette productieomgeving. Je genoot een technische opleiding en / of kan relevante ervaring aantonen.

Een heftruckattest is een pluspunt, geen must.

Je houdt van een afwisselende, uitdagende job. Je bent een teamplayer, die tegelijkertijd ook goed zelfstandig kan werken.

Je draagt graag je steentje bij aan een veilige, nette en kwaliteitsvolle werkomgeving. Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een indrukwekkende productieomgeving.

Je ontvangt een zeer mooi loon. Spreekt deze vacature jou aan? Ben jij de OPERATOR die wij zoeken? Schrijf je online in via myportal.

manpower.be Wij garanderen de discretie van uw gegevens!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier