Digital Marketing Specialist
Accent Jobs for People NV
Hasselt, BE
2 dagen geleden

Als Digital Marketing Specialist weet jij het antwoord op volgende vragen :

 • Hoe beheer ik digitale platformen (websites, apps, ...)?
 • Op welke manier kan ik zorgen voor een optimale klantenbeleving?
 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat er zich een groei zal voordoen? D.m.v. welke kanalen, doelstellingen,... ?
 • Je vertaalt deze antwoorden naar een krachtige, digitale marketingaanpak en digitale verbeteringsprojecten en optimalisaties.

  SEO / SEA, Google Analytics, online bannering, remarketing, Google Tag Manager, CMS, marketing automation, ... zijn begrippen die jou alvast bekend in de oren klinken.

  Jij bent mede-verantwoordelijk voor het uitwerken van de digitale marketingstrategie, vertaal je dit naar een jaarplan en coördineer je de volledige productie & implementatie.

  Je volgt nauwgezet de online resultaten op van campagnes en acties en formuleert voorstellen voor verbetering. Samen met interne en externe marketing-

  en technische partners, garandeer je de projectvoortgang tijdens alle fases : van design naar analyse, implementatie, integratie en adoptie.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier