Materials Planning Analyst
Manpower
Kessel-Lo, Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een grote speler binnen zijn marktsegment, zijn wij op zoek naar een Materials Planning Analyst. In je nieuwe functie word je de tussenschakel tussen leverancier en klant.

Je wordt verantwoordelijk voor het plaatsen en opvolgen van aankooporders in SAP, het ondersteunen van het Customer Service team door het bieden van antwoorden op gestelde vragen en het aangaan van relaties met zowel externe als interne leveranciers en klanten.

Bovendien streef je samen met klanten, leveranciers en interne partners naar continue verbetering. Enkele van jouw andere taken bestaan uit het beheren van data, het verbeteren van on-time leveringen en het samenwerken met het warehouse- en shippingteam.

Voor deze functie van beschik je over een Bachelor diploma Supply Chain of Logistiek of kan je dit compenseren door enkele jaren ervaring.

Onze klant is op zoek naar iemand met de nodige ervaring als planner of material controller binnen een systeemgestuurde omgeving.

Je beschikt over sterke analytische en communicatieve vaardigheden. Hiervoor is een goede kennis van het Engels een must.

Bovendien draag je waarden zoals klantgerichtheid en stressbestendigheid hoog in het vaandel.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier