Social Media Expert
Accent
Sint-Niklaas, BE
il y a 6j

Een outfit is niet compleet zonder de kers opde taart : schoenen. En wij gaan ook mee met de trends want elkseizoen verwelkomen we tal van nieuwe merken in onze nieuwecollecties.

Bij ons zal je ongetwijfeld het perfecte paar schoenenvinden! Ja, schoenen shoppen voor het hele gezin was nog nooit zogemakkelijk.

Je shopt kinderschoenen (voor meisjes en jongens),schoenen voor heren en schoenen voor dames allemaal op n adres.Een familieuitstap naar onze winkel?

Dat is echt een aanrader. Alsvrouw kan je de tijd nemen om voor je hele gezin opontdekkingstocht te gaan en het juiste paar te vinden voor iederfamilielid.

Wij houden je man en kind terwijl graag bezig in despeel- en koffiehoek. Komend weekend nog geen uitstap gepland? Zaklekker af naar onze winkel en beleef een uniekfamiliemoment.

Functiebeschrijving

Voorde vacature van Social Media Expert te Sint-Niklaas zijn we op zoeknaar een nieuwe aanwinst voor het digital marketing team van eenbedrijf actief in de modesector.

Als social media specialist metervaring op gebied van digitale marketing is het jouwverantwoordelijkheid om via social media, de juiste consument ophet juiste moment met de juiste boodschap te bereiken adhvperformante social media campagnes.

Je vertaalt het merk in eenduidelijke social media strategie en je bewaakt de social mediakalender. Je creert de leukste content op de social media kanalen(IG, FB, Tw et all.

en creert campagnes die bijdragen aan hetbereiken van de marketing doelstellingen. Je hebt een testingmindset : je test verschillende boodschappen op verschillendekanalen naar verschillende audiences en leert uit de resultaten.

Jezorgt voor concrete rapportering van de social acties en duikt meein de statistieken om resultaten van acties te analyseren.

Je werktnauw samen met andere digitale channel experten om een gealigneerdverhaal teverzekeren.

Functie-eisen

Voorde vacature van Social Media Expert te Sint-Niklaas zijn we op zoeknaar een social media specialist met ervaring op gebied vandigitale marketing.

Herken jij je in onderstaande zaken? Reageerdan nu!

 • Je bent geboeid door social media,design en digitale technologie.
 • Je wordtgedreven door likes, follows en shares en je wil deze steedsverbeteren
 • Je hebt grafische vormgeving skillszodat je in staat bent om campagnes van A-tot-Z op te zetten opsociale media.
 • Je hebt een vlotte pen &feeling met de modesector.
 • Je beschikt overeen bachelor of master diploma in een marketing en / of communicatierichting en je brengt relevante digitale ervaring mee.
 • Kennis Frans is een pluspunt, evenals ervaringmet Motion skills.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Alswerknemer bij ons zorg jij ervoor dat je onze klanten met eenglimlach ontvangt en ook terug huiswaarts stuurt. Als je bij onswerkt, start je elke dag met een glimlach en kruip je voldaan entrots onder de lakens.

  Wist je dat wij niet enkel onze klanten opde eerste plaats zetten? Jij die zo'n groot deel uitmaakt van onsmerk, verdient het ook om zo behandeld te worden.

  Bij ons wordentalenten gezien en ingezet! Neem je verantwoordelijkheid? Dan gevenwij jou die ook heel graag. Twijfel niet, want wij kunnen in jouwleven ook de kers op de taart zijn.

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature