Recruiter - Konvert Construct Bornem (m/v)
Konvert Office Antwerpen
Bornem, BE
3 dagen geleden

Profiel

Ben jij op zoek naar een boeiende functie in de HR-sector? Dan heeft Konvert Interim dé geknipte job voor jou! Voor ons nieuw te openen kantoor in Bornem, waar je zal werken voor onze Construct-afdeling, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Recruiter! In deze functie ben jij mee verantwoordelijk voor je eigen agenda en heb je een afwisselend takenpakket : Je plant dagelijks interviews in met arbeiders- en bediendeprofielen, dit uitsluitend voor de bouwsector.

Naar aanleiding daarvan start je een zoektocht om jouw kandidaten voor te stellen bij klanten en prospecten. Je volgt de lopende selectieprocessen op en staat voortdurend in contact met de kandidaat en de klant.

Je verwerkt dagelijkse aanvragen van klanten en schrijft aantrekkelijke vacatureteksten om kwalitatieve instroom van kandidaten te genereren.

Is jouw kandidaat gestart bij een klant? Dan volg je de ganse periode van tewerkstelling jouw kandidaat op, evalueer je zijn werkvoortgang en werkgeluk en ondersteun je in vragen omtrent sociale wetgeving.

Ook maak je wekelijks (indien kandidaat start via interimcontract) zijn / haar contracten op en controleer je, in samenwerking met onze dossierbeheerder, of de klant de loonprestaties juist heeft doorgegeven.

Aanbod

Actieplannen uitwerken en opstartenDe resultaten evalueren. Aanvraagdossiers samenstellen voor financiële hulp, opleiding, .

 • Activiteiten : Preselectie van kandidaten bij aanwervingen. Collectieve acties rond opleiding, tewerkstelling, vergoeding, uitwerken en leiden.
 • De klant begeleiden bij de te ondernemen stappenDe acties opvolgen en een voortgangstraject voorstellen. Dossiers van vacatures beheren (inschrijving, opvolging van de vervulling, .

 • De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren (promotie, opleiding, integratie, ...). Dossiers van werkzoekenden beheren.
 • Klanten onthalen en informeren (tewerkstellingsmaatregelen, vergoeding, opleidingsmogelijkheden, ...). Noden en verwachtingen van de klant-werkgever identificeren (aanwerving, competentiebeheer, opleiding, .

 • De samenwerkingsmodaliteiten bepalen. Samen het individuele project bepalen (tewerkstelling, bedrijfsoprichting, opleiding, .
 • Acties voorstellen (infosessies, werkaanbiedingen, ...). Uitzendpersoneel ter beschikking stellen en opvolgen, in samenwerking met de werkgevers.
 • Vakdocumentatie bijwerken (wijzigingen in reglementering, plaatsen waar men terecht kan, ...) en ter beschikking stellen van het publiek Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

  Dan biedt Konvert jou graag het volgende aan : Een marktconform loon met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques van € 7,-, ecocheques, sociaal abonnement en jaarlijkse bonus op teamniveau, etc.

  Een uitdagende functie met een uitgebreid takenpakket De kans om jouw sociale, commerciële én administratieve vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen en aan te scherpen via verschillende interne opleidingen Tewerkstelling in een modern en zeer dynamisch familiebedrijf, dat blijft groeien in de markt Een werkregime in een 40-uren-week met 1 recup- / ADV-dag per maand Interesse?

  Stuur ons zeker jouw persoonlijk CV met vermelding van de vacature naar antwerpen.office konvert.be Vragen of opmerkingen?

  Je kan ons steeds contacteren via het nummer 03 206 90 70

  Vereiste kwalificaties

 • Onze ideale kandidaat beschikt over de volgende competenties : Je hebt idealiter een eerste relevante werk- of stage-ervaring in een commercieel-administratieve functie;
 • Je bent een plantrekker : neemt initiatief en bent intrinsiek gemotiveerd om het maximale uit je job te halen; Je bent geboren om te communiceren : je hebt een aangename en professionele manier van spreken;
 • Door de vele diverse taken, heb je het vermogen om te multitasken : je stelt jezelf steeds de vraag "Is dit prioriteit?" Je hebt een goede werkmotivatie, positieve energie en een commerciële instelling;
 • Bij alle administratieve taken heb je een nauwkeurige en gestructureerde manier van werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier