Lasser (rollend materieel - hijswerktuigen)
Infinity Jobs
Brugge, Belgium
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Fabricatie van rolbruggen takels en toebehoren + allerhande hijstoestellen in eigen atelier alsook op verplaatsing.Je vertrekt telkens vanuit de depot naar de klant die gelegen zijn in een straal van 100 km rond Brugge.

Indien nodig help je de collega mecanicien waar mogelijk. Je werkt telkens van 8u-16u. Indien er overuren worden gedaan kunnen deze in recup worden genomen.

Taken en profiel

Je bent positief ingesteld en resultaatgericht. Je hebt een technisch diploma in een relevante richting (Lassen / mechanica / elektro mechanica) en bent zeer leergierig.

Je hebt een hands on mentaliteit, bent flexibel naar arbeidsuren toe en bereid max 1 zaterdag op 2 te werken. Je hebt een diploma lassen of hebt reeds enkele jaren ervaring als constructielasser.

dus niet enkel lassen maar ook zagen, branden, snijden, plooien, planlezen, samenstellen,..enz.Rijbewijs B is verplicht.

Aanbod

Er wordt u een job optie vast aangeboden in een gezond familiaal bedrijf. Loon tussen de 14.5€ en 17€ afhankelijk van ervaring.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier