HR Manager
Aspiravi via Hudson
Harelbeke, België
6 dagen geleden
source : vacature.com

Aspiravi (zie website), gelegen in Harelbeke, is een belangrijke speler actief in de sector van de hernieuwbare energie. Het bedrijf ontwikkelt, investeert in, bouwt en exploiteert installaties om groene energie te produceren.

Het gaat hierbij in hoofdzaak over een groene energiecentrale en windenergieprojecten op land en in zee, in België en het buitenland.

Het totale productievolume aan groene stroom komt overeen met het jaarlijkse verbruik van bijna één miljoen gezinnen! 94 Belgische gemeenten en de Vlaamse Energieholding zijn aandeelhouders van de Aspiravi-

groep en dankzij een 150-tal gepassioneerde werknemers realiseert de groep een omzetcijfer van ongeveer € 207 miljoen. Om de groei van de organisatie te ondersteunen, kijkt men uit naar een (m / v)HR ManagerLeergierig, pragmatisch en ondernemend HR-generalist - BE776737

Je functie : :

Als HR Manager ben je de strategische partner voor het bepalen en implementeren van het HR-beleidJe bent verantwoordelijk voor de implementering en opvolging van alle HR-

processen (performance- en talentmanagement, retentie, aanwerving, coaching, ) voor een diverse bediendenpopulatieJe neemt actief deel aan en coördineert verschillende HR-

projecten die bijdragen tot een professionalisering van de organisatiestructuren en -processen, alsook tot een motiverende werkomgevingJe bent het centrale aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de externe dienstverleners (sociaal secretariaat, rekrutering, .

 • Je adviseert managers binnen de verschillende HR-domeinen teneinde hen ondersteuning te bieden bij het behalen van de organisatiedoelstellingen.
 • Je bent hun coach op het gebied van selectie, motivatie en evaluatie van medewerkersJe fungeert als klankbord en vertrouwenspersoon, die voelt wat er leeft op de vloer.

  Je anticipeert op HR-gerelateerde vragen en ziet toe op de professionele ontwikkeling van alle werknemersJe geeft leiding aan een payroll-

  medewerker en waakt samen met haar over de correcte implementatie van de sociale verplichtingen binnen het bedrijf.

  Je profiel : :

  Je hebt een hogere opleiding gecombineerd met een generalistische HR-ervaringErvaring met vakbonden vormt een plusJe bent vertrouwd met de sociale wetgeving en hebt praktische ervaring om deze correct te implementerenJe hebt zin voor initiatief en haalt energie uit het zelfstandig uitwerken van projecten.

  Je denkt hierbij mee na op organisatieniveau en op de lange termijn, tevens ben je erg hands-on in je aanpakAls trusted advisor luister je actief en beschik je over goede communicatievaardigheden om je doorheen de verschillende lagen van de organisatie te begevenJe bent organisatorisch sterk, besluitvaardig en oplossingsgerichtJe bent interpersoonlijk sterk en kan bewust omgaan met vertrouwelijke informatieJe spreekt vlot Nederlands en Frans.

  Aanbod : :

 • Uitdagende functies met impact bij een bedrijf in volle groei, actief in de innovatieve sector van de hernieuwbare energie
 • Projecten en hernieuwbare energieoplossingen die aan de milieu-uitdagingen beantwoorden
 • Een bedrijfscultuur met een hands-on mentaliteit en aandacht voor opleidingen
 • Een competitief salarispakket met extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen.
 • Interesse? :

  Solliciteer via de sollicitatieknop met vermelding van de juiste referentie. Voor meer informatie bezoek onze website. Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier