INTERNAL SALES
Hays Antwerpen
Mechelen, Antwerp, BE
7 uur geleden
source : Monster

Klantgericht en probleemoplossend schakelen Vlotte kennis NL / FR Regio : Mechelen Voor een gekende speler in zijn segment in Mechelen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een enthousiaste Internal Sales om het team van zes personen te vervoegen.

Als Internal Sales kom je terecht in een team van 6 personen, waarin je samen met je collega's het eerste aanspreekpunt vormt voor B2B-klanten.

Je werkt in tandem samen met de accountmanagers. Je ondersteunt hen bij het plannen en organiseren van klantenbezoeken, opvolging van salesleads, Je beantwoordt telefonisch of per mail vragen van klanten van A tot Z en werkt actief mee aan het uitbouwen van een duurzame relatie met hen.

Verder houd je de klant proactief op de hoogte van de status en opvolging van vragen, offertes, Bovendien straal je een positieve houding uit bij ieder klantencontact.

Ten slotte ken je jouw prioriteiten en risico's in de gesprekken met klanten en handel je hier adequaat naar. De juiste kandidaat heeft reeds een bachelor op zak of een eerste gelijkaardige werkervaring achter de rug.

Verder is een kennis van B2B-processen een plus. Je beheerst het Nederlands en het Frans zowel mondeling als schriftelijk vlot en pikt snel nieuwe systemen op.

Je bent een sociaal en communicatief persoon met een analytische denkwijze. Bovendien ben je empathisch aangelegd en bouw je gemakkelijk een hechte relatie op met jouw B2B-klanten.

Ten slotte ben je een doorbijter die positief ingesteld is, durf je zelfstandig te schakelen en sta je ervoor open om actief mee te zoeken naar manieren om de dienstverlening te optimaliseren.

Onze klant biedt een marktconform salarispakket met extralegale voordelen. Je komt terecht in een aangename omgeving met een enthousiast en hecht team.

Bovendien krijg je een passende opleiding waar nodig en kan je genieten van glijdende werkuren. Ten slotte zal je functioneren in een werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap, waarbij je kan doorgroeien naar accountmanager.

Sta jij open voor deze uitdagende job als Internal Sales? Solliciteer dan online of contacteer Hays op het nummer 03 / 202.79.70.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier