heftruckbestuurder voor losse opdrachten bij pepsico (ook bijverdieners)
Randstad
Veurne, West-Vlaanderen
5 dagen geleden

job description

We zijn dringend op zoek naar een aantal ervaren heftruckers om te beginnen als extra op dagbasis (indien er fulltime vacatures zijn kan je hier natuurlijk ook voor solliciteren).

Je werkt in vroege, late of nachtploeg, of in het weekendregime (dag of nacht op zaterdag en / of zondag). In eerste instantie sta je in voor het opzetten en verplaatsen van palletten.

Afhankelijk van je ervaring word je eveneens op meer specifieke taken ingezet. Opleiding wordt intern voorzien (we verwachten natuurlijk wel een eerste ervaring en geldig heftruckattest).

qualification

specifieke opleidingen worden binnen het bedrijf voorzien We zijn op zoek naar heftruckers met een eerste ervaring en een heftruckattest.

Je praat vlot Nederlands of Frans. Je bent flexibel in te plannen (je geeft op weekbasis je beschikbaarheden door, waar wij dan ook rekening mee houden).

Je bent op langere termijn beschikbaar. Je komt terecht binnen een internationaal gerenommeerd productiebedrijf. Je ontvangt een interessante verloning (startloon : 14,6147 €, verhoging basisloon na 130 werkdagen, maaltijdcheques ter waarde van 8 € per gewerkte dag).

Flexibele planning : jij geeft je beschikbaarheden op, wij plannen je in op basis van de klantvraag. Eveneens mogelijk als bijverdienste.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier