Magazijnier 3 ploegen
IMPACT
Wetteren, BE
12 uur geleden

Jobomschrijving

Als magazijnier ben jij iemand die graag orde op zaken stelt. En alles efficient organiseren vergt voor jou helemaal geen moeite.

Wat hoort nu juist tot jouw takenpakket? Wel dit is een uitgebreid pakket. Als eerste ben jij verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen die toekomen of de afgewerkte producten.

Alles wat klaar staat om te laden en lossen moet jij ordenen, stapelen op de juiste plaats.

Je zorgt dat alles klaar staat van grondstoffen volgens de planning van de productie die je zal krijgen. Stockbeheer uitvoeren met de daartoe bijhorende tellingen.

Klinkt dit nog steeds interessant? Lees dan zeker verder en solliciteer snel!

Gewenst profiel

Je dient al enkele jaren ervaring te hebben als magazijnier voor deze functie alsook een heftruckattest is vereist. Uiteraard heb je dus al met de heftruck gereden.

Verder dien je veiligheid hoog in het vaandel te dragen en hechten wij veel belang aan collegialiteit.

Aanbod

Je zal werken in een toonaangevend bedrijf die kunsstof verwerkt op een internationale markt. Dit wil zeggen dat er een hoge werkzekerheid is binnen het bedrijf.

Je zal werken in een 3-ploegen systeem met de daartoe bijhorende premies. Afhankelijk van jouw ervaring wordt jouw loon bepaald.

Neem zeker en vast contact op indien je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier