Teamleader Payroll, Drongen
Securex
Drongen, BE
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team medewerkers die gespecialiseerd zijn in post-pay aangiftes en -verwerkingen.

Je stuurt de medewerkers van dit team aan in diverse zetels in Vlaanderen (Kortrijk, Drongen en Antwerpen) en zorgt voor de optimale werkverdeling in functie van het werkvolume en de competenties van je medewerkers.

Je ziet erop toe dat je team voldoende juridische en technische kennis ontwikkelt en onderhoudt, om de interne en externe klanten correct en tijdig te informeren.

Je waakt erover dat de competenties van de teamleden mee evolueren met de nieuwe technische ontwikkelingen. Je overziet de werkprocessen binnen jouw dienst, evalueert deze in het licht van opportuniteiten voor optimalisatie, automatisatie en digitalisering met het oog op snelle en kwalitatieve service aan de interne en externe klant.

Je zorgt voor een technisch en kwalitatief hoogwaardig afhandelingsproces van de activiteiten die binnen dit team gedefinieerd zijn.

 • Dienstverlening;Communicatieve;Sociale wetgeving;Contract;Frans;Payroll;Automatisering;Samenwerking;Nederlands;Service ref : ad47781ideq32
 • 0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier