Expert Ziekte-en Invaliditeitsverzekering - Arbeidsongeschiktheid - Anderlecht (BE)
Mutualités Libres / Onafhankelijke Ziekenfondsen
Anderlecht, BE
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als Expert Ziekte-en Invaliditeitsverzekering ben je verantwoordelijk voor de opvolging en toepassing van wijzigingen van specifieke materies in de reglementering binnen de ziekte-

en invaliditeitsverzekering. In dit geval gaat het om het domein van de Arbeidsongeschiktheid, meer bepaald het medische luik.

Wat verwachten wij concreet van een Expert Ziekte- en Invaliditeitsverzekering? - Je analyseert en interpreteert de reglementaire informatie, en je stelt die ter beschikking van de beheerders zodat zij de klantendossiers optimaal kunnen beheren.

 • Je past de wijzigingen in de reglementering op een correcte manier toe. Je doet dit door de gevolgen van wettelijke bepalingen juist in te schatten en hierover juridische interpretaties op te stellen.
 • Als gevolg van je analyses van die reglementaire teksten (her)schrijf jij procedures, en werk je nauw samen met de analisten om de nodige IT-
 • wijzigingen tot stand te brengen. - De bestaande en nieuwe reglementeringen duidelijk overbrenge...

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier