ORDERPICKER VOEDING!
MANPOWER
DENDERMONDE
4 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als MEDEWERKER MAGAZIJN ben jij verantwoordelijk voor het ontvangen van de goederen en zal je deze op de juiste plaats zetten.

Bovendien zal jij de goederen klaarzetten volgens de bestellingen van de klanten. Je zal de voorraden controleren de werkzone opruimen.

Bedrijfsprofiel : ORDERPICKER VOEDING!

ORDERPICKER VOEDING!

MANPOWER is specialist in het rekruteren van arbeiders. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Voor onze klant regio Dendermonde, zijn wij op zoek naar een ORDERPICKER VOEDING!

Profiel

Ervaring in de voedingssector wordt beschouwd als een pluspunt. Je bent bereid om in koude ruimtes te werken en je werkt hygiënisch.

Bovendien ben jij leergierig en kan je zelfstandig werken. Je hebt een goede kennis Nederlands en stelt je flexibel op. Bovendien kan je nachtwerk verrichten (opstart tussen 0 en 5u! ) .

Jobgerelateerde competenties

 • De staat en de netheid van de toestellen (weegschaal, maalmachine, kookkuip, ovens, ...) en van de werkpost controleren en onderhouden
 • Aanbod

  Je komt terecht in een voltijdse en gevarieerde functie binnen een familiaal bedrijf. Je zal een mooie verloning krijgen.

  Na een succesvolle interim-periode wacht hou een vast contract.

  Ben jij de MEDEWERKER MAGAZIJN die we zoeken?

  Solliciteer online! Bij verdere vragen, kan je ons contacteren via office.aalst manpower.be

  Wij garanderen een discrete behandeling van uw gegevens!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier