Bediening zaal
Oude vismijn
9000 Gent
4 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Brasserie De Oude Vismijn’ wil eerst en vooral uiteraard een plaats zijn waar het goed toeven is, met lekker eten, een heerlijk drankje en dit alles in een aangename sfeer.

Daarnaast wordt er in onze gaanderij steeds kunst tentoongesteld, want de hersenen hebben minstens evenveel recht op prikkels als de smaakpapillen.

Tevens kan men in onze lounge bar, neergevleid in een comfortabele zetel, ook genieten van een goed boek terwijl de achtergrond opgeluisterd wordt door aangename jazzklanken.

Dit is echter niet de enige manier waarop wij ons willen onderscheiden. Iedereen heeft vandaag de mond vol van ecologie’, in De Oude Vismijn’ is dit echter geen modewoord maar een integraal deel van ons DNA.

Zo gebruiken wij de Leie, die naast ons gebouw gelegen is, om de verwarming- en koelingsystemen van energie te voorzien middels een warmtepomp.

Waarom je toevlucht nemen tot andere bronnen wanneer zoveel energie letterlijk naast de deur stroomt?

Een horecazaak brengt uiteraard ook altijd afval met zich mee maar wij engageren ons om zo weinig mogelijk te verspillen.

Ondertussen wordt het afval overal verplicht gescheiden gesorteerd en doen reeds veel zaken aan recyclage maar met De Oude Vismijn’ willen wij nog eens stap verder gaan.

Samen met onze partner Ivago stellen wij ons kandidaat om in 2016 het eerste restaurant te worden waar het gegaarde voedsel wordt gesplitst.

Dit betekent dat de voedselresten terug in de voedselkring kunnen worden opgenomen.

Job description

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor in de zaal. Positieve instelling, vriendelijk en beleefd zijn bij ons kernwoorden.

Je komt terecht in een dynamisch team die zijn schouders onder de zaken steekt.

HOOFDTAKEN :

 • 1. Voor de dienst : - onderhoud en schoonmaak (mastiek) van zaalmateriaal of -meubilair - helpt bij de mise-en-place meubilair en materiaal : schikt tafels en stoelen;
 • legt linnen en plooit servetten; plaatst borden, bestek en vaatwerk; decoreert zaal en tafels (tafelversieringen, bloemen, e.

  a.) - helpt bij de mise-en-place dienstmateriaal : brood, boter, warmplaatjes, linnen, e.a. - helpt bij de mise-en-place voor aperitieven, nagerechten en koffie, plus toebehoren (aperitief hapjes, kaasplank, mignardises, dressings, fruitsalades,.

 • helpt bij de mise-en-place dranken : ophalen en aanvullen van water, bier, aperitieven, wijnen en digestieven.
 • 2. Tijdens de dienst : - brengt de gerechten en benodigdheden aan in opdracht van de rangleider - ruimt af (commis de suite of suiteur : haalt gerechten af in de keuken en brengt deze naar de diensttafel commis débarasseur : ruimt de diensttafel af en brengt de borden en gebruikte benodigdheden naar de spoelkeuken (afwas).

 • 3. Na de dienst : - ruimt de tafels af en doet de mise-en-place voor de volgende dienst - schikt en bergt het bedieningsmateriaal op;
 • zorgt voor orde en netheid in de zaal - neemt deel aan de voorbereiding en uitvoering van festiviteiten, banketten en buffetten.

  We offer

  Aangename werksfeer. Multiculturele omgeving

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier