Manufacturing Planner
Actief Interim Ath
Ath, Henegouwen, BE
9 uur geleden
source : Jobat

Ons klant heeft bedrijven met productiefaciliteiten over de hele wereld en is ’s-Werelds toonaangevende fabrikant op het gebied van vervaardiging voor bescherming van hydraulische slangen, kappen en pluggen voor alle marktsectoren.

 • Onze missie is om te blijven groeien door langdurige relaties op te bouwen, deze te onderhouden, door onze klanten goede producten en service te bieden;
 • leiders te zijn op het gebied van innovatie door continue verbetering van onze processen. HEt bedrijf streeft naar perfectie in tijdige productie en levering met een constante focus op kwaliteit.

  Als Manufacturing Planner ben je een onmisbare schakel tussen het management , internal sales en productie / logistiek. Doordat je de KPI’S en data analyses goed weet te monitoren ben je in staat om de productie / logistiek zo efficiënt mogelijk te coördineren en sensibiliseert het team op vlak van kwaliteit en veiligheid.

  Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van documenten, opvolging van de planning / orders en realisatie van verschillende projecten.

  Daarnaast beheer je de voorraad d.m.v. handmatige boekingen en analyseert, verbetert en controleert de kwaliteit en processen waar nodig.

  In deze functie rapporteer je aan de Operations Director.

  Herken je jezelf in het lijstje hieronder? Dan is dit misschien wel dé job voor jou :

 • Je hebt een Bachelor of masterdiploma bedrijfseconomie;
 • Je hebt ervaring in een leidinggevende functie bij voorkeur in een productieomgeving; Je bent een echte communicator waardoor je mensen weet te motiveren;
 • Je bent proactief, accuraat en stressbestendig;
 • Je beschikt over een goede beheersing van Engelse en Franse taal (must) en Nederlands (pré);
 • Je beschikt over goede en brede computervaardigheden zoals MS office en gangbare ERP systemen;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier