OFFICE ASSISTANT VASTGOED
Hays Antwerpen
Antwerpen, Antwerp, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Office Assistant Architectuur Gevarieerd takenpakket Regio Antwerpen Voor onze klant een gekende speler in de architectuur, zijn we momenteel op zoek naar een Office Assistant.

Als Office Assistant sta je in voor het onthaal en de receptie van het kantoor. Je maak de project- en bureauplanning op en voert de nodige administratieve taken uit.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het proactief opvolgen van de budgetten en maak je de kostenanalyse op van verschillende projecten.

Verder maak je zowel inkomende als uitgaande facturen op en heb je geregeld contact met de boekhouders. Ook zal je instaan voor HR gerelateerde taken zoals de personeelsadministratie en je zal sollicitaties opvolgen.

Als Office Assistant sta je ook in voor het office management, zo bestel je kantoormateriaal, doe je de postverwerking en beheer je de kantooragenda.

De ideale kandidaat voor deze functie heeft reeds ervaring in een gelijkaardige functie. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels.

Verder heb je een goede kennis van MS Office. De perfecte kandidaat is administratief, organisatorisch en communicatief sterk.

Je bent de vertrouwenspersoon binnen het bedrijf en je bent zeer flexibel. Ben je daarnaast altijd positief, discreet en sociaal?

Dan ben jij misschien wel de Office Assistant naar wie wij op zoek zijn? Voor deze functie mag je je verwachten aan een gevarieerde en verantwoordelijke functie als Office Assistant bij een gekende speler binnen de architectuur.

Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering. Je komt terecht binnen een KMO waar teamwork en collegialiteit centraal staan.

Heb je interesse in deze vacature of ben je op zoek naar een gelijkaardige job? Solliciteer dan snel via Maxime van der Sluis van Hays Antwerpen!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier