SAP BI Consultant
CTAC
Wommelgem, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw rol Als SAP BI Consultant werk je zeer nauw samen met onze innovatieleider die de leiding heeft bij alle nieuwe technologische ontwikkelingen zoals het IoT en voorspellende en cognitieve analyses op het platform voor de toekomst .

Je werkt zowel aan klassieke BI-implementaties als aan digitale transformaties om de maturiteit van analytics of rapportage in organisaties naar een hoger niveau te tillen.

Jouw profiel Bachelor- of masterdiploma met een economische of technische invalshoek of vergelijkbaar door ervaring Sterke praktijkervaring met de configuratie van SAP BW + BW / 4HANA, SAP BO, Digital Boardroom en SAP Analytics Cloud Ervaring met Predictive Solutions, IoT of SAP BPC is een pluspunt Goed om te hebben : kennis van HANA en S / 4HANA en / of productie in de cloud Je spreekt en schrijft perfect Engels en kunt je heel goed behelpen in het Nederlands Ons aanbod Help ons de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te realiseren en jouw carrière te versnellen.

Bij Ctac kiezen we voor de allerbeste! Bij het dynamische en leuke Ctac-team ondersteunen wij de ontwikkeling van jouw carrière op alle vlakken.

Wij moedigen je aan om te leren, te verkennen, te experimenteren en de nieuwste technologieën te omarmen. Wij bieden je aantrekkelijke carrièremogelijkheden en mogelijkheden om je te helpen de lat hoger te leggen en jouw ambities waar te maken.

Wij bieden je een competitief loonpakket dat al jouw extra inspanningen beloont. Wij heten je welkom bij de Ctac-familie, waar iedereen zorg draagt voor elkaar en weet wat er aan de hand is.

Onze ervaren consultants en nieuwkomers werken nauw samen, we staan allemaal open voor dialoog en delen graag ervaringen en kennis.

Naast groei en innovatie leggen we veel nadruk op leuke activiteiten, omdat we geloven dat samenkomen enthousiasme opwekt en helpt bij het ontwikkelen van revolutionaire ideeën.

Dankzij onze directe communicatie en gestroomlijnde organisatie staan we dicht bij onze klanten en zijn we altijd flexibel om aan hun behoeften te voldoen.

Wij beheren geweldige projecten bij topbedrijven, waar we bijdragen aan iets groters dan wijzelf : de ambitie van onze klanten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier