Subsidie adviseur
Corda Campus
Hasselt,belgium
5 dagen geleden

m / v Voltijds, onbepaalde duur met werfreserve)

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Limburg (POM Limburg) voert het socio-economische programma uit van de provincie Limburg.

Dit ambitieus programma wil Limburg economisch versnellen door relevante hefboomprojecten te realiseren in onze diverse speerpuntsectoren of vanuit ons actief streekbeleid.

Om de financiële hefbomen (leverage) voor deze projecten te voorzien zijn de verschillende subsidietoelages en de bijhorende dossiertrajecten cruciaal.

Ben jij het talent dat POM en de Limburgse actoren kan ontzorgen door het signaleren van subsidies, het conform schrijven van subsidiedossiers en het opvolgen van deze trajecten?

Heb jij een winnaarsmentaliteit die hefboomprojecten vertaalt in concrete businessmodellen? Draai je hand niet om krachtige subsidie-dossiers op te stellen?

Ben jij onze toekomstige gids in het subsidie doolhof? Omschrijven ze jou als hands on? Ben je oplossingsgericht en planmatig?

Dan jij bent de versneller die wij nodig hebben!

Als subsidie-adviseur heb je de vinger aan de pols : je weet welke financieringsmogelijkheden er zijn op Limburgs, Vlaams en Europees niveau en kent de tips en tricks om goede aanvragen en rapporteringen op te stellen.

Je kan projecten op snelheid houden en op tijd te laten landen. Je krijgt een kick als je financiële middelen voor jouw regio binnenhaalt.

Wie zoeken wij?

 • Je behaalde een master
 • Je hebt een vlotte pen.
 • Je kijkt proactief naar alternatieve financieringsmogelijkheden
 • Je bent resultaatgericht, besluitvaardig en nauwgezet.
 • Je beschikt over een ervaring in een gelijkaardige rol
 • Je hebt goede ICT-skills en bent vertrouwd met Office toepassingen
 • Kennis van EFRO, INTERREG en andere subsidiekanalen zijn essentieel.
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels. Frans, Duits of een andere taal zijn een meerwaarde
 • Wat bieden wij?

  Stimulerende werkomgeving : De vernieuwde POM Limburg is een organisatie in volle transformatie waar initiatief en creativiteit doorslaggevend zijn.

  Je krijgt een werkplek op de Corda Campus, het economisch kloppend hart van Limburg.

  Impact en verantwoordelijkheid : Je hebt een verantwoordelijke functie met veel autonomie en afwisseling en met impact op de regio.

  Je draagt bij aan de verdere economische ontwikkeling van de provincie Limburg.

  Permanente opleidingskansen : Je kan rekenen op een gevarieerd aanbod aan opleidingen, afgestemd op jouw ervaring en competenties.

  Vergoeding : Wij bieden je een competitief loon conform aan de toepasselijke barema’s in een goed werk / leef kader met degelijke verlofregeling en glijdende uren.

  Je relevante ervaring telt mee in de berekening van jouw anciënniteit tot max. 20 jaar.

  Hoe reageren?

  Solliciteren doe je door je CV en motivatiebrief te mailen naar vóór 31 augustus met vermelding van Subsidie-adviseur .

  Smaakt je sollicitatiebrief en cv naar meer?

  Na een interne positieve screening nodigen we je uit voor een verdere schriftelijke en mondelinge proef. Aarzel niet om al je vragen te stellen via mail

  Je kan rekenen op een vertrouwelijke behandeling van je kandidatuur.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier