Meerdere civiele ontwerpers noord-nederland
Bouwselect
Onbekend
3 dagen geleden
source : Bouwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : Bouwselect is op zoek naar een civiel ontwerper voor een infra bedrijf met een rijke geschiedenis.

Het bedrijf telt ongeveer 250 werknemers, waarbij ze werken vanuit 6 kantoren. Ze hebben zowel een uitvoerende tak als een adviserende tak binnen hun organisatie.

Functie inhoud : Als civiel ontwerper vertaal je de plannen en concepten naar uitvoerbare ontwerpen, hierbij werk je nauw samen met een ontwerpleider.

Je bent verantwoordelijk voor de juistheid van het ontwerp, tekeningen en bestekken. Je stemt af met de opdrachtgever en levert een bijdrage aan het ontwerpproces van Design en Construct Projecten.

Functie eisen : Je hebt een afgeronde HBO richting de civiele techniek. Mocht je al een lange tijd ontwerper zijn en heb je geen HBO?

Dan zijn wij ook geïnteresseerd in jou. Daarnaast heb je kennis van AutoCAD 2D en 3D, de huidige contractsvormen, bestekschrijven, planning en voorbereidingstechnieken en heb je al ervaring met D&C projecten.

Over het bedrijf : Bouwselect is een noordelijk detacheringsbureau dat zich gespecialiseerd heeft in de projectondersteuning en de arbeidsbemiddeling van vakspecialisten binnen de bouw, civiel, cultuur en milieutechnische arbeidsmarkt in Noord Oost Nederland.

In deze regio is Bouwselect doorgegroeid naar een plaats in de top! Deze groei is gerealiseerd zowel binnen de profitsector, als ook binnen de non-profitsector (overheden en semi-overheden).

Bij elke opdracht kent Bouwselect drie kernwaarden : betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit. Dit biedt voordelen voor de opdrachtgever, voor de gedetacheerde medewerkers en voor Bouwselect zelf.

Daarnaast is de bedrijfsvoering te omschrijven als nuchter, direct, no nonsense, met korte lijnen en met de mogelijkheid om altijd snel te schakelen.

Open communicatie en eerlijke advisering zijn van doorslaggevend belang in de dienstverlening van Bouwselect. Met als basis vak- en branchekennis, wordt aan het menselijk aspect bij elke opdracht de beste invulling gegeven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier