Teamleader Kassa en Service
Jumbo Supermarkten
Beveren, Belgium, Belgium
3 dagen geleden

Teamleader kassa en service in Beveren

Jumbo, de nieuwe supermarkt

Jumbo zet de klant op nummer één. Zo zijn we groot geworden. Want mensen helpen zit in ons DNA. Dat merk je in elke Jumbo supermarkt.

Ook in België maken we boodschappen doen leuker, voordeliger en gemakkelijker. Eind 2019 openden we hier onze eerste winkels.

En er is plaats voor nog meer Jumbo in het Belgische supermarktlandschap. Daarom zijn we op zoek naar supergemotiveerde medewerkers.

Ben jij een échte mensenhelper? Dan rollen we voor jou de rode loper uit.

Jij, de nieuwe teamleader kassa en service

Word jij gelukkig van goedgevulde rekken, een nette winkel en een kassa die klopt tot de laatste cent? Wij ook! Daarom ben je als onze nieuwe teamleader kassa en service meer dan welkom bij Jumbo.

Opgelet! Je wordt al snel dé vip in je Jumbo winkel en omstreken. Want jij bent Jumbo’s visitekaartje, in de winkel en aan de kassa.

Zelfs na het betalen van de rekening verlaat jouw klant de winkel met een brede glimlach. Die van jou is misschien zelfs nóg breder.

Dit heb je!

 • Een bachelor of gelijkwaardige kennis
 • Ervaring als leader van grote teams
 • Klantgerichtheid en een goed humeur
 • Veel goesting om te werken bij Jumbo
 • Winnen doe je niet alleen : daarvoor heb je een sterk team nodig. Dus steek je veel tijd en enthousiasme in motiveren en instrueren, overleggen en bijsturen, begeleiden en trainen.

  Elke dag probeer je net dat tikkeltje beter te doen, samen met je team. En dat teamwerk legt je geen windeieren. Integendeel, je afdeling floreert als nooit tevoren.

  Dus leg die lat nog maar wat hoger!

  Als een faire teamspeler motiveer je je team om elke dag opnieuw zijn beste beentje voor te zetten. Net zoals je dat zelf doet.

  Zo sta je bij iedereen bekend als een positieve teamleader, ook bij je klanten. Resultaat? Een goede sfeer in je winkel.

  En klanten die maar wat graag terugkomen.

  Je bent ook nog eens een kei in planning. Hoe iedereen in je team zo goed mogelijk zijn of haar steentje bijdraagt? Je voelt het aan je kleine teen en puzzelt zonder aarzeling de meest efficiënte werkroosters in elkaar.

  Even vastberaden hou je je team in de hand. Loopt het ergens toch nog een beetje vierkant? Dan stuur je bij met constructieve feedback, de juiste opleiding of een ander hulpmiddel.

  Tot slot : je bent wie je bent. En dat vinden wij helemaal oké! Want bij Jumbo is iedereen welkom.

  Dit wil je!

 • Een boeiende baan met elke dag weer wat anders op je bord
 • Een aantrekkelijk loonpakket, dat brengt extra sneetjes brood op de plank
 • Extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, ecocheques en maaltijdcheques
 • Een uitgebreid inwerktraject in een bestaande winkel
 • Persoonlijke ontwikkeling met trainingen en opleidingen in onze Jumbo Academy : van mindfulness tot business Engels
 • Een toekomst op lange termijn : bij Jumbo blijf je graag werken
 • Solliciteer nu!

  Leg je graag de lat hoog voor jezelf én je Jumbo team in Beveren? Solliciteer dan meteen via de sollicitatieknop en geef je carrière als teamleader kassa en service een onvergetelijke Jumbo schwung.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier