Klantenbeheerder te Sint-Amandsberg (parttime)
Plus Home Services
Sint-Amandsberg (parttime)
4 dagen geleden

MIJN PROFIEL

Ik communiceer professioneel met klanten, maak duidelijke afspraken en speel graag kort op de bal. Problem solving trekt me aan en ik blijf kalm en vriendelijk in stressvolle situaties.

Ik ben bovendien administratief sterk , flexibel en combineer moeiteloos verschillende taken. Door mijn commerciële drive neem ik initiatieven en leg ik vlot contacten.

Ik ben Nederlandstalig en heb een basiskennis van het Frans en het Engels. Daarnaast ben ik bachelor van opleiding of heb ervaring in een job op bachelorniveau.

MIJN VERLANGLIJST

Ik voel me thuis in een jong, dynamisch bedrijf met een hart voor mensen. Ik ontwikkel me graag zelfstandig en ben ondernemend.

Ik hou van een sterke structuur en een kwalitatieve begeleiding vind ik belangrijk. Daarnaast werk ik het liefst in een tof en dynamisch team .

Een degelijke verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen vormen een grote meerwaarde voor mij. Bovendien geloof ik in een langdurige samenwerking, een contract van onbepaalde duur is dus een must.

Ik ben op zoek naar een job voor 20u / week , gespreid over 5 werkdagen.

MIJN FAVORIETE FUNCTIE

Als klantenbeheerder of dienstenchequeconsulent(e) hou ik het kantoor draaiende, samen met mijn verantwoordelijke. Ik communiceer op een vlotte manier, zowel face to face, telefonisch als per mail en ik kan mensen overtuigen.

Ik zorg voor een snelle en goede match tussen klant en thuishulp. Bovendien ben ik een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakt en dienstencheques verwerkt.

Ik sta ook in voor de verwerking van de prestaties, de voorbereiding van de loonberekening en de behandeling van de sociale documenten.

Plus Home Services is een dienstenchequebedrijf dat al meer dan 15 jaar garant staat voor ervaring en kwaliteit.

In een netwerk van 64 kantoren in Vlaanderen en Brussel zetten bijna 175 kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services.

Met meer dan 4500 thuishulpen zijn wij één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier