Kassier voor 30u
Accent
Leopoldsburg, BE
3 dagen geleden

De Spar supermarkt in het centrum vanLeopoldsburg trekt zowel vaste klanten als nieuwe klanten aan. Dezaak heeft een zeer propere uitstraling wat het zeer aangenaammaakt om hier te werken.

Het start namelijk met netheid en orde. Jekomt hier ook terecht in een vast team die je met open armen zullenontvangen. Ten slotte is er ook veel variatie in de job waardoor jehier nooit een oninteressante dagbeleeft.

Functiebeschrijving

Alsje in de ochtend toekomst op het werk stal je de nieuwe kranten endagbladen uit in de winkel en vul je de sigarettenautomaat.

Zo benje goed voorbereid om aan je dag te beginnen. Je brengt de kassa inorde, zorgt dat alles klaar is voor de actie en opent de zaak.

Naast het kassawerk en de sigarettenautomaat is het belangrijk datje ook de lotto en kansspelen doet. Netheid is hier van grootbelang dus je zorgt ervoor dat je afdeling aan de kassa er properbij ligt.

Je controleert de datums op de verschillende verpakkingenen zorgt voor extra verkoop aan de kassameubels. In de namiddag vulje de drankenfrigobij.

Functie-eisen

Jebent iemand die verantwoordelijkheid hoog in het vaandel draagt. Jekomt met verschillende types van transacties in contact waardoorwaakzaamheid in deze job heel belangrijk is.

Je werkt zelfstandig.Je komt natuurlijk terecht in een tof team maar het is wel debedoeling dat je een 'plantrekker' bent.

Je staat in voor jecollega's. Collegialiteit is hier heel belangrijk. Je bent zeerklantgericht. Zeker omdat hier veel vaste klanten komen is hetbelangrijk een goede band met ze op te bouwen door... Jawel,empathie!

Arbeidsvoorwaarden

Jebent een kassier die terecht komt in een tof, dynamisch en vooralvriendelijk team. Je maakt er je eigen familie van, hoe leuk isdat?

Je krijgt hier een mooi brutoloon. Mogelijkheid tot gratisparkeren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier