Kwaliteitsverantwoordelijke Retail Partners Colruyt Group
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
1 dag geleden
source : Jobat

De buurtsupermarkten van Spar worden gerund door zelfstandige ondernemers en hun teams. Als kwaliteitsverantwoordelijke ondersteun jij hen op het vlak van voedselveiligheid en hygiëne.

Zodat ze de kwaliteitslat elke dag een beetje hoger leggen. Een boeiende job met impact!

R etail Partners Colruyt Group verleent diensten aan honderden zelfstandige winkels die onder de vleugels van Colruyt Group opereren (Spar, Alvo, Mini Market ).

Jij bent hét aanspreekpunt voor de zelfstandige Spar-ondernemers als het om voedselveiligheid en hygiëne gaat. Als een echte quality coach ga jij hen bezoeken, controleren en motiveren om het kwaliteitspeil in hun winkels te verhogen.

Elke dag ben je op de baan om interne audits uit te voeren. Zo controleer je of de Spar-winkels de richtlijnen van het FAVV goed opvolgen.

Je doet bijvoorbeeld specifieke controles op de hygiëne in de slagersafdeling. Als er problemen opduiken inzake kwaliteit en hygiëne, dan ga met de winkelier in gesprek.

Samen kijk jullie welke punten verbeterd moeten worden, en daarna volg je dit verder op.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Op de kwaliteitsafdeling heb je maar liefst 8 ervaren collega’s die klaar staan met tips, ideeën en support.

Binnen RPCG werk je ook intensief samen met je dienstchef en het salesteam. Je maakt iedereen bewust van het belang van voedselveiligheid en hygiëne, zodat dit thema op de werkvloer gaat leven.

Daarnaast zorg je ook voor een vlotte administratieve follow-up. Je legt afspraken vast met winkeliers, werkt checklists af, maakt verslagen van audits

Je verdeelt je tijd tussen ons kantoor in Mechelen en de Spar-winkels.

 • Kennis en ervaring Je hebt een passie voor voeding en een bachelorsdiploma bio-ingenieur, diëtist, chemie, biochemie of biologie.
 • Affiniteit met voedselveiligheid is een must.

 • Sterke communicatieskills Je staat stevig in je schoenen en beschikt over de nodige overtuigingskracht. Auditresultaten kan je helder samenvatten en eenvoudig overbrengen, zodat iedereen de essentie onthoudt.
 • Klantgerichtheid : Je gaat in de schoenen van de zelfstandige ondernemer staan om je boodschap nóg beter af te stemmen op zijn of haar leefwereld.
 • Daarvoor doe je ook de nodige research : wie zijn je klanten, wat drijft hen, hoe werken ze?

 • Planmatig en flexibel Je werkt heel autonoom en planmatig om de vooropgezette doelstellingen te halen. Lastminute wijzigingen?
 • Daar ga je flexibel mee om. Bovendien sta je ca. 3 dagen per week extra vroeg op om een audit uit te voeren vóór de winkel opengaat.

 • Talenkennis Je communiceert vlot in het Nederlands en het Frans, zodat je prima kan samenwerken met alle collega’s, partners en stakeholders.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier