Service technieker (internationaal!) - regio Gent
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
2 uur geleden
source : Jobat

Voor onze klant in de regio van Gent en actief in de metaalsector, is AGO Techncis op zoek naar een service technieker.Als service technieker sta je in voor de volledige installatie van de producten en machines op elektromechanisch vlak.

Naast de installatie, start je deze producten en machines ook op. Het kan zijn dat je af en toe storingen zal moeten oplossen of onderhouden uitvoeren.

Deze installaties kunnen zowel binnen Europa als buiten Europa (Azië, Afrika, Amerika,...) zijn waarbij je toch wel altijd een langere periode in het buitenland zit (dit kan oplopen tot 60% van de tijd).

Je behaalde A2-technisch diploma in de elektromechanica, elektriciteit,... Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring opgedaan als service technieker of monteur.

Je hebt een technische passie. Je hebt een goed voorkomen en bent sociaal naar klanten toe. Je wenst je regelmatig te verplaatsen naar het buitenland waarbij je er geen problemen mee hebt om 3 à 4 weken van thuis weg te zijn.

Je spreekt zeer goed Nederlands en je kan ook een woordje Frans en Engels.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier