Werfleider telecom
Whoohoo
Gent, Belgium
1 uur geleden

Over de functie

Als werfleider ben jij de persoon die dagelijks de coördinatie doet op de werf. Indien er problemen zijn op de werf dan ben jij de eerste die denkt aan een oplossing en jouw team aanstuurt deze op te lossen.

Jij vraagt ook de vergunningen aan voor de telecom en zorgt voor een correcte planning en organisatie. Jij bent ook het aanspreekpunt voor klanten en denkt mee over hoe de werf veilig verloopt.

Op het einde van jouw dag rapporteer jij aan jouw manager

Functie eisen

Wat zoeken we in een werfleider telecom :

 • Je bezit een bachelor of master ICT, elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt een grote interesse in de telecomwereld
 • Je hebt uitstekende leidinggevende skills
 • Je hebt een echte hands-on mentaliteit
 • Organiseren is jouw tweede natuur
 • Over het bedrijf

  Onze klant, waar jij kan starten als werfleider telecom, is actief in alles van leidingen, bekabeling en waterbehandeling.

  Door hun continue groei en verruimen van activiteiten kan men steeds meer de klant gaan ontzorgen. Ze groeien mee met de nieuwste technologieën en heeft daardoor een uitstekende reputatie.

  Naast het aanleggen kan men ook, naar de wens van de klant, instaan voor het beheer, het nazicht en het onderhoud van de installaties.

  Men biedt jou als werfleider telecom, naast een zeer aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, een zelfstandige en verantwoordelijke job binnen een flexibel en groeiend bedrijf.

  Ze kunnen jou meerdere opportuniteiten en opleidingstrajecten bieden zodat jij je volledig kan ontplooien.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier