Full time verkoopster (M/V) bakkerswinkel
Staffing
Lummen, Limburg, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Voor een goed beklante bakkerij in Lummen zijn wij op zoek naar een fulltime verkoopster (M / V). Bedrijfsomschrijving Onze klant is een hele druk beklante bakkerij met verbruikszaal in Lummen.

Omschrijving Je gaat de winkel verkoopsverklaar maken (broden in de rekken, plateau's in de toonbank). Je bedient de klanten en voorziet hen van het lekkers dat in de winkel aanwezig is.

Je helpt de klant volledig, je doet ook de afrekening aan de kassa. Je houdt de winkel netjes (toonbank afvegen, kruimels bij elkaar vegen.

 • Profiel van kandidaat De voorkeur gaat uit naar een kandida(a)t(e) met ervaring in de verkoop in een bakkerswinkel of in de voeding.
 • Je werkuren liggen verspreid van dinsdag t.e.m. zondag. Flexibel ingesteld zijn is de boodschap! Weekendwerk hoort bij de job, zowel zaterdag als zondag.

  Je bent leergierig en bereid om dingen aan te leren. Aanbod Iedere maandag geniet je van je vrije dag. Daarnaast heb je 2 namiddagen vrij in de week Je komt terecht in een hecht team, waar ze je graag de nodige info geven om van start te gaan Dit is een voltijdse opdracht, waarbij je werkuren liggen van dinsdag t.

  e.m. zondag Je bent één weekend op 6 vrij Bovendien krijg je op een periode van 6 weken nog een extra zaterdag en een extra zondag vrij

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier