Verpleegkundige voor de mobiele ploeg
AZ Sint Blasius
Dendermonde, Belgium
3 dagen geleden

Zin in een afwisselende job, waarbij je als allround verpleegkundige jouw steentje kan bijdragen tot het streven naar de best mogelijke gezondheid van onze bevolking?

Als verpleegkundige binnen de mobiele ploeg versterk je het team van verpleegkundigen op verschillende (zorg)diensten binnen het ziekenhuis.

Hierdoor krijg je de kans om te proeven van verschillende diensten, zoals bijvoorbeeld ook de medisch-technische diensten, en leer je het ziekenhuis nog beter kennen.

Doordat je op verschillende afdelingen werkt, wordt jouw job zeer afwisselend en kan je je de verschillende verpleegtechnieken goed eigen maken.

Zo ben je ook steeds mee met de nieuwe ontwikkelingen binnen deze domeinen.

Profiel

 • Je bent bachelor in de verpleegkunde of gegradueerd verpleegkundige
 • Je beschikt over : een patiëntgerichte ingesteldheid een grote stressbestendigheid een grote mate van zelfstandigheid
 • Je kan je gemakkelijk aanpassen in een nieuw team
 • Je bent flexibel ingesteld
 • Je bent bereid om zowel in Dendermonde als in Zele te werken
 • Je bent bereid om in een variabel uurrooster te werken (waarbij geen nachtdiensten dienen gewerkt te worden en je slechts 1 weekend op 4 dient te werken.
 • Het aantal te werken feestdagen is zeer beperkt en mag zelf gekozen worden)

  Wij bieden

  Werken bij az Sint-Blasius is werken in een hechte familie, dicht bij huis!

  Voor deze functie word je verloond volgens de gangbare barema’s van IFIC en de CAO’s van het paritair comité 330. Je ontvangt toeslagen voor onregelmatige prestaties (met als extra een oproeppremie van 15% bij wijzigingen van het uurrooster op vraag van de werkgever binnen de 48u vóór aanvang van het uurrooster).

  Wanneer je werkt in een 38-uren week heb je recht op 20 wettelijke verlofdagen, 4 extra CAO-dagen en een extra-legale verlofdag voor 11 juli.

  Volg je een ander werkregime, dan worden deze verlofdagen pro rata berekend. Verder bieden we ook een anciënniteitverlofregeling.

  Omdat we belang hechten aan een aangename work-life balance, zijn we een systeem van zelfroosteren aan het uitrollen waarbij je jouw shift- en vakantiewensen zelf kan invoeren.

  Kom je met de wagen? Dan kan je parkeren voor de deur en ontvang je vanaf 4 km een woon-werk vergoeding. Ook voor medewerkers die met de fiets of het openbaar vervoer komen voorzien wij een vergoeding.

  Aanvullend geniet je van een gratis hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering, 50% korting op het remgeld bij raadpleging van onze artsen in het ziekenhuis, kortingen en voordelen bij verschillende handelszaken, gratis vaccinaties, mogelijkheid tot het volgen van vorming, enz.

  Voor een volledig overzicht van onze extra-legale voordelen verwijzen wij graag naar onze website.

  Jobtime voor deze functie : bespreekbaar (mogelijkheid tot vaste vrije dag indien gewenst)

  Contracttype : onbepaalde duur

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier