Milieudeskundige water en/of bodem Urban
ENGIE
Antwerp, Belgium
2 dagen geleden

Milieudeskundige water en / of bodem

Antwerpen / Brussel / Gent / Hasselt

Werkomgeving

Tractebel is een toonaangevend multidisciplinair studie- en adviesbureau gespecialiseerd in duurzame stedelijke ontwikkeling, infrastructuur, water en energie.

Het Sustainability, Environment and Policy team is een afdeling van Tractebel met twee complementaire activiteiten : beleidsadvies en projectgericht omgevingsmanagement.

Dit team ondersteunt zowel externe klanten als andere afdelingen van Tractebel (Spatial Design, Energy Transition, Building, Infrastructure, Mobility) met advies rond duurzame ontwikkeling en milieu.

Het Sustainability, Environment and Policy team is op zoek naar versterking. Heb je een masterdiploma en ben je gepassioneerd door duurzame ontwikkeling in de breedste zin, dan ben jij de medewerker die wij zoeken!

Jouw functie :

Adviseren en mee vorm geven aan unieke, duurzame oplossingen voor ruimtelijke- en infrastructurele stads- en regio-ontwikkelingen.

Interpretatie van data, waaronder technische voorstudies, modelleringsresultaten en rapporteringen per milieudiscipline

Uitvoeren van milieueffectrapportages (MER)

Communicatie met klanten, overheids- en adviesinstanties, onderaannemers

Je verzorgt de projectleiding en de klantenrelatie, en informeert desgevallend de betrokken actoren over de resultaten van het uitgevoerde onderzoek

Je denkt en schrijft mee aan het plan van aanpak voor offertes

Je werkt in belangrijke mate op kantoor (Antwerpen, Gent, Hasselt of Brussel), met daarbij de benodigde tijdsbesteding voor vergaderingen en overleg buiten kantoor en voor desgevallende terreinbezoeken.

Jouw profiel

Als specialist kan je focussen op alle bodem en / of water gerelateerde vraagstukken. We mikken op een ervaren milieudeskundige (minstens 5 jaar ervaring), met een academische master en vakkennis in biowetenschappen of milieu-engineering (deeldomein water en / of bodem)

Affiniteit met de Vlaamse (en relevante Europese) milieuwetgeving en wetgeving inzake ruimtelijke ordening is een pluspunt.

In het bezit zijn van een certificaat MER-deskundige bodem en / of water is een pluspunt.

Je voelt je betrokken bij diverse milieu- en omgevingsaspecten.

Je beschikt over een goed organisatietalent.

Je kan heldere en goed gestructureerde rapporten opmaken.

Je bent zakelijk en commercieel aangelegd.

Je bent communicatief (mondeling en schriftelijk) en werkt graag in teamverband.

Je beschikt over een rijbewijs type B.

Uitstekende kennis van het Nederlands en goede kennis van Engels / Frans.

Ons aanbod

Volledige autonomie in het uitvoeren van jouw verantwoordelijkheden

Een complexe job vol uitdaging met voldoende aandacht voor jouw work-life balance als onderdeel van onze Employee Value Proposition

Mogelijkheden tot thuiswerk en flexibele kantoren

Mogelijkheden tot flexibele mobiliteit

Een dynamisch en flexibel HR management, inclusief persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden

More about Tractebel Belgium

Tractebel was born in Belgium 150 years ago and today is proud to be one of the world’s largest engineering players for energy, water and infrastructure projects.

Headquartered in Brussels and present in 33 countries, the company maintains five regional offices and one subsidiary in Belgium, from where more than 1600 staff members provide high-quality engineering and consulting services to private and public clients in the country and across the globe.

Tractebel welcomes candidates from all backgrounds, and actively promotes Diversity in the workforce.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier