Storingstechnieker Dagdienst - Regio Brugge - VAST CONTRACT!
MANPOWER INTERIM
KORTRIJK, BE
3 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als Storingstechnieker word je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het geautomatiseerd machinepark.

Je lost zelfstandig storingen op en gaat daarnaast preventies uitvoeren volgens de vooropgestelde planning. Je sleutelt actief aan uiteenlopende machines waaronder transportbanden, snij-, spuit-, kook-, wikkel-, verpakkingsmachines, etc.

Het werk is divers van aard en omvat zowel uitdagingen op het gebied van elektriciteit, elektronica, mechanica, alsook pneumatica.

Je deelt actief jouw bevindingen omtrent het machinepark en denkt constructief mee over optimalisaties. In lijn met je verwachtingen & ambities word je eveneens ingezet op diverse projecten, installaties van nieuwe machines of het ombouwen van bestaande zaken.

Bedrijfsprofiel :

Storingstechnieker Dagdienst Regio Brugge

Vast contract

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Onze klant is een gevestigde internationale voedingsproducent. Met een absolute top product worden ze aanzien als een van de belangrijkste speler in hun vakgebied.

In het teken van groei gaan ze vandaag op zoek naar extra technisch talent. Concreet verwelkomen ze een gedreven storingstechnieker om de productie in dagdienst te onderhouden.

Technisch geschoold richting Elektromechanica? Ervaring binnen industrieel onderhoud? Op zoek naar werk in dagdienst?

Lees zeker verder : dit is een job voor jou!

Profiel

Je bent in het bezit van een A2 of bachelor richting elektromechanica, automatisatie, etc. Daarnaast kun je een aantal jaar ervaring voorleggen als industrieel technieker.

Hierdoor heb je een sterke kennis van industriële elektriciteit, mechanica, elektronica en pneumatica. Heb je daarnaast een basis van automatisatie en PLC sturingen, dan wordt dit gezien als een grote troef.

Als persoon werk je graag hands-on, oplossingsgericht en kun je zowel zelfstandig als in teamverband aarden. Je bent leergierig en bereid om je bij te scholen waar nodig.

Je staat bovendien te springen om in dagdienst te werken.Tot slot ben je communicatief vlot in het Nederlands.

Jobgerelateerde competenties

 • Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ...
 • Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen
 • De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren
 • Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen
 • Een onderhoudsploeg of een productie- of exploitatieteam technisch bijstaan
 • Aanbod

  Je krijgt onmiddellijk een vast contract bij een internationaal stabiel bedrijf binnen de voedingsindustrie. Je komt terecht in een firma met oog voor kwaliteit, menselijke waarden en innovatie op alle domeinen.

  De nodige opleidingen en ondersteuning zijn voorzien zodat je operationeel kan schitteren.

  Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk salaris aangevuld met maaltijdcheques en verzekeringen. Extra troeven zijn een mooie verlofregeling, teamevents en een menselijke aanpak.

  Doorgroeimogelijkheden liggen bovendien voor het grijpen!

  Interesse?

  Discretie en snelle reactie verzekerd!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier