COMMERCIEEL AFGEVAARDIGDE
Zeelandia
Oost-Vlaanderen
2 dagen geleden

Functie omschrijving

Je wordt in jouw regio dé vertrouwenspersoon van de artisanale bakkers die je overtuigt met sterk commercieel en producttechnisch advies.

Jouw kennis van de Zeelandia-producten ondersteunt de bakkerszaken in hun dagelijkse werk en de keuzes die ze moeten maken om hun zaak te laten groeien en hun klanten dagelijks te verrassen.

Correcte en efficiënte opvolging van je klantendossiers is geen administratieve taak, maar een manier om mee proactief te denken en het assortiment brood en banket aantrekkelijk te promoten.

Voor prospects ben jij de eerste kennismaking met Zeelandia : je introduceert het assortiment en zoekt samen uit welke producten interessant zijn voor hun klanten.

Die langetermijnrelatie en samenwerking is de rode draad in jouw commercieel advies. Profiel

Je hebt een diploma van een middelbare of hogere opleiding, maar je overtuigt ons meer met je saleservaring en maturiteit.

We zoeken een commercieel afgevaardigde die professioneel sterk in de schoenen staat en zich kan identificeren met het assortiment van Zeelandia.

Je weet hoe je mensen overtuigt, kan probleemloos plannen en je haalt graag je doelen. Je bouwt aan een vertrouwensband door de klanten altijd te leveren wat je ze belooft.

Eerlijk, positief en geëngageerd : zo zien de klanten jou, en dus Zeelandia.

Woon je in de regio Waasland-Leuven? Dan is dat een extra meevaller.

Aanbod

Van je ervaren voorganger krijg je in een paar maanden tijd een volledige opleiding. En in onze eigen proefbakkerij verdiep je je in de technische specificaties van het bakkersvak.

Zeelandia vindt het zeer belangrijk dat jij je goed voelt in een job met verantwoordelijkheid en afwisseling. Je komt terecht in een team van professionele en sociale, menselijke collega’s.

En natuurlijk krijg je ook een constante ondersteuning op marketing en sales vlak. Een mooi loon met premies, extralegale voorwaarden en een firmawagen zijn een evidentie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier