Talent Acquisition Specialist
ARCADIS Belgium nv
Berchem, Antwerpen, Belgium
3 dagen geleden

JOB DESCRIPTION

Bij Arcadis willen we mensen aantrekken die onze passie delen en die willen bijdragen aan onze missie om de levenskwaliteit te verbeteren.

We bieden je de mogelijkheid om jouw wereld en de wereld rondom jou te transformeren. Dit blijkt uit wat we realiseren voor onze klanten, maar ook uit de kansen die we voor onze mensen scheppen.

Daarnaast zijn er onze vele initiatieven die pleiten voor gelijkheid en inclusie en de vele initiatieven om de samenleving te verbeteren.

Een Arcadiaan bekijkt de dingen graag vanuit verschillende perspectieven, geeft om de duurzaamheid van onze planeet en durft de toekomst vorm te geven.

Een van onze kernwaarden is people first’. Je krijgt de kans om je carrière in eigen handen te nemen. Je werkt aan uiteenlopende projecten die een verschil maken in het leven van mensen.

Je krijgt de ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen waarbij je wordt aangemoedigd om vanuit een groeimindset een flexibele carrière uit te bouwen die voor jou werkt.

Ondersteund door onze stichting Lovinklaan, investeren we voor de lange termijn in jou zodat jij jouw volledige potentieel bereikt.

Welke uitdaging ga jij aan?

Ben jij gebeten door het vinden van gemotiveerd talent? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een werkgever die de medewerker centraal stelt?

Dan ben je als talent acquisition specialist bij Arcadis aan het juiste adres! Laat van je horen en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als nieuwe collega.

Als talent acquisition specialist kom je terecht in een ervaren talent acquisition team, waar samenwerking, betrokkenheid en een can do’ mentaliteit centraal staan.

Naast home office wordt jouw werkplek afgestemd op jouw woonplaats. Onze kantoren in Gent, Berchem, Hasselt of Brussel behoren hier tot de mogelijkheden.

Hoe kom je ons team versterken?

 • Je brengt de steeds veranderende arbeidsmarkt verder in kaart en je gaat actief op zoek naar potentiële kandidaten voor de 3 business area's binnen Arcadis : Places (Bouw), Mobility (Infrastructuur) en Resilience (Milieu).
 • Op basis van jouw marktinzicht weet je de talentpools proactief aan te vullen. Daarnaast tracht je op basis van een telefonische screening en interview relevante kandidaten te matchen aan de openstaande vacatures.

  Je connecteert met de hiring managers waarbij je de kandidaten correct profileert naar kennis, ervaring, motivatie en potentieel toe.

  Je garandeert bij dit alles een optimale candidate experience.

 • Als een ware ambassadeur van Arcadis, slaag je erin binnen de doelgroep van technische experts en ingenieurs awareness’ te creëren rond de waarden en missie van Arcadis.
 • Zo draag je bij tot het employer branding verhaal en is het jouw doel om Arcadis als preferred employer op de kaart te zetten.

 • Je bent alert voor nieuwe trends binnen rekrutering en je neemt initiatief om deze binnen het talent acquisition team te bespreken.
 • Je zet mee de schouders onder de projecten die uit dergelijke verbeteringsvoorstellen voortvloeien.

  Wat heb jij in je mars?

 • Je hebt een hogere studie (Bachelor of Master) genoten, aangevuld met enkele jaren ervaring in werving en selectie. Daarin heb je getoond een talent hunter te zijn, die voldoening haalt uit het sourcen van potentiële profielen en het maken van de beste fit.
 • Je hebt de goesting’ om je in te werken in de wereld van technische consultancy en engineering. Mocht je reeds ervaring hebben in de sector, dan is dit jouw grote troef.

 • Je bent communicatief sterk, doortastend in jouw vraagstelling en luistervaardig. Je hebt een goed menselijk aanvoelen en je bouwt makkelijk een connectie op.
 • Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en zet jouw overtuigingskracht extra in de verf.

 • Je beschouwt jezelf als een teamspeler, die graag meebouwt aan een professionele talent acquisition aanpak. Daarnaast ben je een gedreven en resultaatgerichte zelfstarter.
 • Je bent vertrouwd met het gebruik van sociale media en MS office tools.
 • Je weet je vlot uit drukken in het Nederlands en Engels.
 • Waarom voor Arcadis kiezen?

  Onze activiteiten bij Arcadis hebben een directe impact op het leven van mensen en de planeet. We maken het wonen, werken en leven in steden veiliger, duurzamer en veerkrachtiger.

  Samen met onze klanten creëren we zo een duurzame toekomst.

  We bedenken steeds nieuwe manieren die een positieve impact hebben en betere ervaringen creëren voor mensen : data gedreven en digitale oplossingen zijn onlosmakelijk deel van het Arcadis-DNA.

  Door de samenwerking met onze klanten en door het gebruik van technieken zoals design thinking, doorgronden we de meest uiteenlopende uitdagingen.

  Als wereldwijd bedrijf ondersteunen we vijf duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN zodat al onze projecten een betere en duurzamere toekomst garanderen voor iedereen.

  Naast hetgeen wat we realiseren voor onze klanten, ondersteunen we ook de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn, zodat we de positieve impact op de samenleving vergroten.

  We meten en bestuderen niet-financiële informatie om zakelijke beslissingen te nemen en om onze eigen milieu-impact te verminderen.

  Tegen 2030 wil Arcadis wereldwijd volledig CO2-neutraal zijn.

  Onze inzet voor gelijkheid, diversiteit, inclusie

  We willen dat je elke dag je beste zelf kunt zijn. Gelijkheid en inclusie nemen we heel serieus en we houden onszelf verantwoordelijk voor onze acties.

  Het is onze ambitie om een betrokken, sterke en goede werkgever te zijn en een fijne werkplek te bieden voor iedereen.

  LI-IV2

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier