Analist Analytische Chemie (Tijdelijk)
Johnson & Johnson
Beerse, Belgium
6 uur geleden

Analist Analytische Chemie

Ben jij een Bezige Bij? Perfect! Wij zijn op zoek naar een analist die energie krijgt wanneer hij of zij veel werk om handen heeft.

Haal jij voldoening uit constant bezig zijn met nuttige en zinvolle zaken? Dan ben jij degene naar wie wij op zoek zijn !

Je komt als analist terecht in 1 van de analystische labo s van de Janssen Supply chain Beerse waar je samen met je collega s verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van alle vrijgave analyses op de in Beerse geproduceerde eindproducten of aangekochte grondstoffen.

Het betreft een tijdelijke positie in dagdienst.

Je taken en verantwoordelijkheden binnen dit departement / team zijn :

Je staat in voor de uitvoering van analyses volgens de cGMP richtlijnen.

Je verwerkt en rapporteert analyse-resultaten en afwijkingen op een correcte manier.

Je bent verantwoordelijk voor de toestellen die aan jou worden toevertrouwd.

Samen met je collega s onderhoud en verbeter je continue het kwaliteitsniveau binnen je labo en dit in overeenstemming met de nationale en internationale cGMP richtlijnen.

Je supporteert in het onderzoek bij incidenten en definieert samen met de analytical expert en QA de nodige correctieve en preventieve acties.

Je hebt oog voor veiligheid, gezondheid en milieu.

Kwalificaties

Je bent een positivo die altijd een uitweg, positieve kanten en mogelijkheden ziet die bovendien erg goed kan organiseren.

Je bent een echte teamplayer en je durft er volledig voor te gaan? Wij zijn op zoek naar een stressbestendige collega die houdt van werken in een steeds veranderende omgeving!

Je behaalde een bachelor of een master diploma in een opleiding met een scheikundige en analytische achtergrond.

Je hebt recente ervaring met de verschillende fysico-chemische en chromatografische technieken die gebruikt worden in een analytisch kwaliteitslabo.

Expertise in HPLC / UPLC en GC is een extra troef.

Je bent je bewust van kwaliteit, hebt kennis van regelgeving en cGMP je hebt een goede kennis van laboratorium processen en systemen.

Je hebt kennis van verschillende types van toestellen die in een analytisch labo worden gebruikt.

Je bezit een goede kennis van de Engelse taal.

Janssen Pharmaceutica maakt sinds 1961 deel uit van de Johnson & Johnson-groep en is een van de meest vernieuwende farmaceutische bedrijven ter wereld met meer dan 4,000 medewerkers in België.

Janssen ontwikkelt behandelingen voor een aantal van de meest ingrijpende ziekten en complexe medische uitdagingen van deze tijd, waaronder mentale stoornissen, neurologische problemen, infectieziekten, immunologische aandoeningen, kanker en cardiovasculaire en metabole ziekten.

Wat kunnen wij jou bieden?

Medewerkers zijn voor onze organisatie erg waardevol. De ontwikkeling van hun carrière is dan ook een dagdagelijkse verantwoordelijkheid.

Je zal deel uitmaken van een enthousiast team in een internationale en innovatieve omgeving met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Via on the job training, e-learning, verschillende projecten en programma’s verzekeren we persoonlijke groei door te focussen op jouw talenten.

Wij bieden jou voordelen waarmee we zorg dragen voor jou en je familie, nu en in de toekomst.

Bij interesse voor deze positie en een match met bovenstaande criteria, solliciteer online.

Informeer je manager op voorhand.

Primary Location

Belgium-Antwerp-Beerse-

Organization

Janssen Pharmaceutica N.V. (7555)

2005825079W

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier