Project manager elektriciteit en automatisatie
Solid Talent
Antwerp, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Profiel Heb jij praktische en aantoonbare ervaring binnen PCIS(>

5 jaar) met een minimum van 3 jaar binnen een multi-disciplinair team? Heb jij oorgedreven kennis van project management processen, middelen en methodes?

Zie jij steeds het grote, algemene plaatje? Ben jij vaardig in conflict- en crisismanagement? Heb jij sterke communicatie- en omgangsvaardigheden?

Ben jij een kei in leiding geven aan mensen en teams? Solliciteer dan nu voor de vacature van ''project manager elektriciteit en automatisatie.

Aanbod en voordelen We investeren in jouw toekomst via persoonlijk gerichte training, loopbaanadvies en on-the-job begeleiding.

De geslaagde mix van onze rijke ervaring en riante klantenportefeuille met jouw professionele potentieel staat garant voor de geslaagde uitbouw van jouw carrière.

Wij bieden een aantrekkelijk salaris met diverse extralegale voordelen zoals gsm, maaltijdvergoeding, verplaatsing vergoeding of bedrijfswagen met tankkaart.

SOLID streeft steeds naar een aangename en stimulerende werksfeer bij technologisch hoogstaande bedrijven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier