MAC Flexible Make-up Artist Henegouwen
THE ESTÉE LAUDER COMPANIES
Luik, Belgium
3 dagen geleden

MAC Flexible Make-up Artist Henegouwen, Namen en Luik (PT)

Jobomschrijving :

Wij zijn op zoek naar Make-up Artists met een sales driven en flexibele mindset om onze MAC teams in België te versterken tijdens piekuren in onze verschillende MAC verkooppunten.

Als één van onze getalenteerde Make-up Artists, zorgt de combinatie van jouw creatieve en technische expertise samen met jouw passie voor customer service ervoor dat elke klant met een inspirerende en gepersonaliseerde in-

store experience de winkel verlaat.

Je zal deel uitmaken van high performing teams die impact creëren met in-store events en er steeds op toezien dat onze MAC locaties zich op gebied van customer service en visual merchandising onderscheiden van onze concurrenten.

Hoewel een diploma in visagie en / of verkoopervaring in de cosmetica wenselijk is, verwelkomen we ook gepassioneerde sollicitanten met self-taught skills.

Deze uitdaging biedt jou de kans om deel uit te maken van The Estée lauder Companies. Als leader in prestige beauty , met een cultuur die staat voor diversiteit, creativiteit en passie, biedt The Estée Lauder Companies uitstekende training en development opportuniteiten, doorgroeimogelijkheden en competitieve secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw profiel :

Een opleiding in make-up of gelijkwaardig door ervaring

In staat om op een inspirerende, authentieke en gepersonaliseerde manier customer service te bieden

Mogelijkheid om tijdens piekuren te werken, inclusief feestdagen, avonden, weekenden en tijdens special events

Ervaring in de verkoop, bij voorkeur in de sector van cosmetica of luxegoederen.

Must have : Flexibiliteit met betrekking tot werktijden en last minute opdrachten

Must have : Flexibiliteit met betrekking tot verschillende werklocaties in een regio

Dienstverband Parttime

Primaire locatie Europe, Middle East, Africa-BE-WLG-Luik

Job Number : 1913153

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier