medeverantwoordelijke tuinafdeling (m/v)
Konvert Interim Maasmechelen
Dilsen-Stokkem, BE
9 uur geleden

Profiel

Voor een winkel in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een ervaren verkoopsmedewerker. Je dient ervaring te hebben in de verkoop, alsook enige kennis / affiniteit te hebben van / met tuinen.

Je wordt verantwoordelijk gesteld voor de tuinafdeling. Enkele taken waarvoor je zal instaan : -Invullen van rekken -Aanvullen van stock -Kassa -Zorgen dat de afdelingen er piekfijn opstaan (opruimen, poetsen) -Collega's helpen waar nodig -Klanten helpen / verkopen Je werkt in een voltijds regime (38 uur) in dagdienst ( iedere zaterdag ) Heb je voldoende kennis van tuinen?

Heb je reeds een tweetal jaar ervaring in de verkoop? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Neem dan zeker contact op met Konvert Maasmechelen op het nummer 089 / 76 75 72

Aanbod

De klant informeren over de diensten bij verkoop (korting, levering, gratis krediet, getrouwheidskaart). De kassa bij het begin van de werkdag controlerenDe kassa-inhoud bij sluiting tellen.

De klant verwelkomenDe klant over planten of tuinproducten en -accessoires informeren en adviseren. De staat van de planten en de voorwaarden voor bewaring controleren (temperatuur, vochtmeting)Onderhoud uitvoeren (knippen, besproeien, behandelen, .

 • Het verkooppunt en de opslagplaats van planten onderhouden en schoonmaken. Planten sorteren, opslaan en op het verkooppunt presenteren.
 • Betalingen ontvangen Je komt in een leuk team terecht. Je hebt een job met veel afwisseling.

  Vereiste kwalificaties

  Affiniteit hebben met tuinen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier