Maintenance improvement & reliability engineer
AUSY
Zaventem, België, NL
5 dagen geleden
source : Joblift

Als maintenance improvement & reliability engineer sta je in voor debetrouwbaarheid, ontwikkeling en verbetering van de onderhoudsplannen van deapparatuur en machines.

Het doel is om de beschikbaarheid van deze apparatuurte verhogen. Je staat in voor het continue verbeteren van demachines / installaties.

Dit doe je door : de betrouwbaarheid van de apparatuurte optimaliseren. Je zal het team ondersteunen bij technischehaalbaarheidstudies en voorbereiding.

Je expertise te delen met productie.onderhoudsplannen te organiseren en zo het programma voor onderhoudsprojectente optimaliseren.

de vernieuwing van machines organiseren en mee uitvoeren,meewerken aan de installatie van nieuwe installaties, contacten onderhoudenmet producenten om verbeteringen of aanpassingen aan de apparatuur tebespreken.

het verbruik van reserveonderdelen te beperken en het technischepotentieel van het machinepark te verbeteren. projecten opzetten om destoringsgraad te verbeteren.

nieuwe technologiën introducteren om deefficiëntie en de beschikbaarheid van de installaties te verhogen introductievan Internet of things (IOT)en industrie 4.

0 systemen met oog op datacollectiein het kader van predictief onderhoud Je biedt ondersteuning aan verschillendediensten.

Dit doe je door de nodige technische kennis te verwerven om tefungeren als technisch referentiepunt binnen de organisatie.

Je analyseertstoringen die zich voordoen binnen jouw expertisedomein (machinale bewerking,TTS - assemblage) op. Je werkt implementatieprocedures.

Je werkt mee aan deanalyse van gedetecteerde afwijkingen, je formuleert voorstellen en werkt meeaan de implementatie van oplossingen, uitroeiingen, preventie ofverbeteringen.

Je staat in om technische apparatuur door te lichten, erover terapporteren en alle afwijkingen op te lossen. De productieafdeling(operatoren) continu motiveren om storingen te voorkomen.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier