Business Development Manager
ARCADIS Belgium nv
Kempen, BE
5 dagen geleden

Functie

Als gevestigde waarde binnen de wereld van Engineering is Arcadis op zoek naar een gedreven Business Development Manager die in de regio's Kempen-Limburg onze Outsourcing activiteiten on site bij bedrijven verder zal ontwikkelen.

 • Als Business Development Manager bestaat een belangrijk deel van jouw functie uit het identificeren en opvolgen van nieuwe business opportuniteiten op vlak van people en project sourcing.
 • Actieve prospectie en tendering maken maw deel uit van jouw takenpakket. Je zorgt voor het actief uitbouwen van een netwerk en het opbouwen van een klantenportefeuille uit uiteenlopende sectoren in de regio's Kempen-Limburg.

  Je detecteert de noden van de klant op vlak van personeelstekort en / of projecten die aan Arcadis kunnen worden toevertrouwd.

  Je gaat in gesprek met de klant en je zorgt ervoor dat de scope van de vacatures / projecten duidelijk wordt. Het stelt je in staat om intern de vertaalslag te maken en onderbouwde offertes uit te schrijven.

 • Daarnaast werk je nauw samen met het rekruteringsteam om de gedetecteerde noden van de klant te matchen aan geschikte technische profielen, gaande van ontwerptekenaars, ingenieurs tot projectmanagers.
 • Je houdt de klant geïnformeerd over de vorderingen in het rekruteringsproces. Je bespreekt de geschikte profielen en je begeleidt de kandidaten bij de gesprekken ter plaatse bij de klant.

 • Gaandeweg bouw je in jouw regio een team van Arcadis consultants uit actief op locatie bij de klant. Voor hen blijf je het vertrouwde gezicht en aanspreekpunt binnen Arcadis.
 • Je staat de startende consultants bij tijdens het onboarding proces, je zorgt voor een goede periodieke opvolging en je ondersteunt de medewerkers waar nodig in hun verdere traject bij Arcadis.

  Profiel

 • Je hebt een hogere (bij voorkeur technische) opleiding genoten en je kan relevante ervaring voorleggen in people of project sourcing (consultancy- of uitzendsector), bij voorkeur in een technische context.
 • Je voelt je thuis binnen de wereld van de techniek en je hebt reeds een zeker inzicht in de potentiële klanten gevestigd in de regio's Kempen en / of Limburg.
 • Je bent sales- en commercieel gedreven, zonder hierbij de mens uit het oog te verliezen. Als business development manager begrijp je de werking van jouw klanten en kan je het potentieel inschatten in termen van projecten en (toekomstige) Arcadis medewerkers.
 • Je bent een vlotte communicator die zowel het Nederlands, Frans als Engels goed beheerst.
 • Je beschouwt jezelf als een zelfstandige en resultaatgerichte teamplayer, vlot in de omgang en in het bezit van een gezonde dosis doorzettingsvermogen.
 • Je haalt jouw grote voldoening uit het binnenhalen van nieuwe opdrachten en het realiseren van groei.

  Aanbod

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten. Nice to know : Arcadis investeert jaarlijks zo'n 1,5 miljoen euro in opleidingen voor haar werknemers!

  Bij Arcadis kom je terecht in een maatschappelijk betrokken bedrijf en een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien, en waarin medewerkers gerespecteerd en gesteund worden in de rol die zij hebben bij het nemen van beslissingen.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen (vrij te kiezen), kortingen via benefits work (zeer uiteenlopende kortingen bij privé-aankopen), ecocheques, Ons Flex Income Plan laat toe om jouw loon af te stemmen op jouw privé- en professionele situatie.

  We hechten belang aan duurzaamheid, en kiezen daarom voor kantoren die makkelijk bereikbaar zijn met openbaar vervoer. Onze mobiliteitsvoordelen moedigen je aan om de auto te laten staan : terugbetaling openbaar vervoer, fietsvergoeding, Cambio, Arcadis betaalt zelfs een deel van je nieuw aangekochte (elektrische) fiets terug!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier