2 bemiddelaars
VDAB
Anderlecht
5 dagen geleden

Job description

Werk je graag met mensen, heb je een goed inschattingsvermogen en heb je een doelgerichte aanpak? Werk je graag met anderstalige Brusselaars en weet je hoe de arbeidsmarkt werkt?

Wil je je graag inzetten voor klanten op zoek naar een job? Kun je een veelzijdig takenpakket aan en verplaats je je gemakkelijk door onze hoofdstad, kortom ben je flexibel?

Dan is de job van bemiddelaar in het team Bouw-Industrie-Horeca-Groen iets voor jou.

Vanuit onze site in Anderlecht ga je na welk traject het beste past bij de klanten die in jouw portefeuille komen. Je informeert werkzoekenden over de opleidingsmogelijkheden en hun kansen naar werk na het volgen van een technische opleiding.

Je informeert werkzoekenden over hun kansen op de arbeidsmarkt en over hoe VDAB Brussel en jij hen kan helpen om een job te vinden.

Samen met hen bepaal je de richtingen die hij of zij inslaat en wat er nodig is om aan de slag te gaan.

Your profile

Op de uiterste inschrijvingsdatum voldoe je aan onderstaande voorwaarde(n) :

 • Je bent minimum in het bezit van een bachelor diploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid 1 .
 • Je bent in het bezit van een ervaringsbewijs van arbeidsconsulent. Wanneer je een ervaringsbewijs hebt, dan duid je bij het online solliciteren aan dat je hoogst behaalde diploma bachelor’ is en je voegt een kopie van je ervaringsbewijs toe aan je sollicitatie.
 • Je kunt ook deelnemen aan de selectieprocedure indien je binnenkort afstudeert en binnen de 4 maanden na 27 / 10 / 2020 (de uiterste inschrijvingsdatum) het gevraagde diploma behaalt.

  Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt.

  Je kunt deelnemen via horizontale mobiliteit als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan de volgende voorwaarde :

  Je bent contractueel tewerkgesteld binnen de diensten van de Vlaamse overheid in een betrekking met een salarisschaal of geldelijke loopbaan die overeenstemt met dezelfde of een hogere rang als deze van de vacante functie.

  1 Als je je diploma in het buitenland behaalde, moet je bij aanwerving een attest van de Vlaamse overheid kunnen voorleggen waaruit blijkt dat je diploma gelijkwaardig verklaard is met het vereiste niveau.

  Je kunt dit aanvragen bij NARIC-Vlaanderen : je het vereiste diploma hebt behaald in een andere taal dan het Nederlands, moet je bij aanwerving aantonen geslaagd te zijn in een taalexamen artikel 7 bij Selor Our offer

 • Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie en die een permanente verbetering van de dienstverlening nastreeft.
 • Je krijgt ruime mogelijkheden wat vorming, bijscholing en ondersteuning met moderne ICT-middelen betreft.
 • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie : zo bieden wij je 35 dagen vakantie per jaar en een systeem van glijdende werktijden.
 • Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en je hospitalisatieverzekering zijn gratis.
 • Alle personeelsleden ontvangen maaltijdcheques (per gewerkte dag).
 • Je wordt aangeworven in de graad van deskundige (rang B1) met de bijhorende salarisschaal B111. Anciënniteit verworven bij overheidsdiensten wordt gevaloriseerd.
 • Klik hier voor extra informatie over arbeidsvoorwaarden.

 • Je krijgt een contract van onbepaalde duur.
 • Relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige kan worden erkend door de lijnmanager op basis van de functievereisten en kan tot maximaal 7 jaar verloond worden.
 • Je aanvangssalaris is minimaal 2419,99 euro (brutomaandsalaris, aangepast aan de huidige index), reglementaire toelagen niet inbegrepen.

 • Op kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
 • Als je solliciteert via horizontale mobiliteit, wordt de functie opgenomen ten laatste 3 maanden na datum van de selectiebeslissing.
 • Deze selectieprocedure verloopt via een objectief wervingssysteem. Het slagen ervoor kan later toegang geven tot het meedingen naar een statutaire bevorderingsfunctie of naar een statutaire functie via de horizontale mobiliteit.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier