Project Ingenieur HVAC
AKKA Technologies
Puurs, Belgium
17 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Job description Als project ingenieur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten op vlak van HVAC, vanaf de design van de installatie tot de finale oplevering ervan.

Je zorgt van bij aanvang van het project voor een duidelijke beschrijving van de uit te voeren systemen in overleg met de interne klanten (onderhoud, QA, EHS, ).

Je vertaalt deze klantenverwachtingen naar specificaties en verdedigt de klantenbelangen bij de leverancier. Je voert de nodige risico analyses uit en verzorgt een correcte documentatie.

Je coördineert en begeleidt de installatie en voert de verificatie / validatie van de systemen uit. Je bent in staat een detailplanning op te stellen die gealigneerd is met de algemene projectplanning of operationele planning, en zorgt voor een tijdige oplevering van de projecten binnen budget.

AKKA Belgium, het Belgisch filiaal van de AKKA Technologies Group, is momenteel de nummer 1 in België in Industrial engineering consultancy en heeft ongeveer 850 experts in dienst.

Al bijna 30 jaar staat het bedrijf de grootste industriële spelers bij in alle stadia van hun projecten. Hierbij bieden wij een grote meerwaarde in snel evoluerende sectoren zoals lucht- en ruimtevaart, spoorwegen, automobielsector, life sciences, energie en hightech.

Door onze expertise in deze sectoren bouwt AKKA Belgium mee aan de wereld van morgen. Na een jaarlijkse groei van meer dan 10% over de afgelopen tien jaar, is AKKA Belgium nu op twee jaar tijd in omvang verdubbeld.

  • Profile Als project ingenieur HVAC heeft u volgend profiel : - U genoot een hogere technische opleiding (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur) of kan beroep doen op relevante ervaring;
  • U beschikt reeds over een aantal jaar relevante ervaring met HVAC systemen in een gelijkaardige functie; - U bent een sterke communicator en legt daartoe de nodige dosis assertiviteit aan de dag;
  • U bent in staat te multitasken en weet prioriteiten te stellen; - U fungeert zelfstandig en opereert binnen een teamconcept;
  • U hebt kennis van GMP, 6 sigma methodiek, en risk management tools zoals FMEA - U bent vertrouwd met documentatie (P&ID, functionele specificaties, ) en het schrijven van validatiedocumenten - U kan goed Nederlands en Engels spreken en schrijven Als AKKA consultant, Zal u : Verantwoordelijk zijn voor diverse transversale projecten Ondersteund worden in uw carrière door uw AKKA Manager Controle hebben over uw trainingsplan en persoonlijke en professionele ontwikkeling Lid zijn van een dynamische en samenwerkende gemeenschap van ingenieurs Genieten van een permanent contract Genieten van een competitief salaris pakket met verschillende extralegale voordelen In geval van een technisch probleem, stuur je sollicitatie naar .
  • deze vacature melden
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    Doorgaan
    Aanvraagformulier