monteur industriebouw - buitendienst
Randstad
Temse, Oost-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Werk je graag buiten en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je klaar om een zeer gevarieerde job uit te oefenen en werk je graag iets af van A tot Z?

Lees dan zeker verder.Als monteur ben je verantwoordelijkheid voor een veelheid aan taken zoals : - grondwerken- rioleringswerken-

het plaatsen van wanden- dakbedekking- ...M.a.w. je zal instaan voor de volledige contructie van A tot Z.

qualification

 • Je hebt een basiskennis van bouw- Je bent een handige harry- Je bent in het bezit van een rijbewijs B (om je naar de verschillende werven te kunnen verplaatsen) -
 • Een mooie verloning naargelang je kennis en ervaring aangevuld met een sectoraal aanvullend pensioen en een kilometervergoeding van het bedrijf tot aan de werf en terug.

 • Je kan werken in een flexibel uurrooster (startuur tussen 6 en 8u 's morgens). Zeer sporadisch vraagt de firma om in 2 ploegen te werken (afwisselend van 6u tot 14u en van 14u tot 22u -
 • hiervoor voorziet de firma een ploegenpremie van 10%).. - Naast je wettelijke vakantiedagen krijg je aanvullend 12 inhaalrustdagen op jaarbasis.

  Collectieve sluiting van de firma : 1 week in de paasvakantie, 3 weken in de zomervakantie (+ / - half juli tot begin augustus) en tussen kerst en nieuwjaar.

 • De mogelijkheid om overuren te presteren - dit kan onmiddellijk uitbetaald worden of je kan ervoor kiezen om deze uren op een ander moment op te nemen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier