Projectleider Residentiële Bouw
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
3 uur geleden

Over de functie

Als senior projectleider voor een grote mensgerichte aannemer, ben jij de coördinerende schakel in uitdagende klasse 8 bouwprojecten vanaf €15 miljoen.

Je leidt de werf van begin tot einde in goede banen en zorgt voor de oplevering van een kwalitatief project dat binnen budget en planning valt.

Jouw leidinggevende eigenschappen zorgen voor een optimale samenwerking met leveranciers en onderaannemers door efficiënte onderhandelingen over contracten en goed contact met alle betrokken partijen.

Functie eisen

Je hebt als ervaren projectleider een pro-actieve houding en gaat probleemoplossend en communicatief te werk. Daarnaast beschik je over volgende eigenschappen :

 • een master in een bouwkundige richting
 • minstens 10 jaar relevante ervaring in het leiden van de realisatie van bouwprojecten rond €20 miljoen
 • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans (extra talen zijn een plus)
 • Over het bedrijf

  Je komt terecht bij een enorm grote klasse 8 aannemer dat uitblinkt in het realiseren van toonaangevende bouwprojecten. Zij leggen zich toe op kantoorgebouwen, residentiële projecten en de zorgsector met budgetten vanaf €15 miljoen.

  Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans.

  Voor jouw functie als senior projectleider bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een wagen, een nettovergoeding en bonussysteem.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier